Bliip med känslorna utanpå och tankarna inuti

Alla inlägg den 26 september 2011

Av Annica - 26 september 2011 17:46

Igår var det dags igen. Lucas åt upp sitt splitt nya gosedjur. Hela räven slank ner i magen på Hundjäkeln. Jag ÄLSKAR min hund men måste han göra såna dumheter? In till bagis och hem fyra timmar senare, fyratusen kronor fattigare. För nej just det, det går inte att direktreglera på helgerna. Ljuset i tunneln är väl att vi slipper den fasta självrisken och får tillbaka nästan allt. Han är ju på samma självriskperiod som förra incidenten.


Nåväl, nu blickar vi framåt och inga mer rävar till Lucas.


Idag har jag och prinsen tränat på fot med varierat resultat. Sen stack vi ut och cyklade en halvtimme. Idag tyckte båda två att det var lite motigt på slutet men det avhjälpte vi med en tokgalopp! Bushunden älskade det. Roligare än att trava men inte lika effektivt dock, lite kul måste man ju ha.

Sen åkte furminatorn fram och Lucas mådde som den prins han är när jag borstade igenom honom. Sen kan man tycka att det kan vara slut men icke. Vi busade med pinnar, kampande och apporterade. Kampen är Lucas bästa!


På fredag är det tävlingslydnad som gäller och på söndag har vi en heldagskurs inbokad. Sen fnular vi lite på om det ska bli en liten valp till sommaren eller inte. Tyvärr så hjälper inte Lucas till med pengasparandet, han är mer en "spender" just nu. Fast jag tror att om han visste vad som väntade så skulle han sluta äta dumma saker och hålla sig frisk. En egen liten valp till Lucas, det ni!


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Länkar

Kategorier

Gästbok

Arkiv

Sök i bloggen

Beökare


Ovido - Quiz & Flashcards