Bliip med känslorna utanpå och tankarna inuti

Alla inlägg under augusti 2008

Av Annica - 19 augusti 2008 23:30

Har kört 40min crosstrainer idag, samt 20armhävningar och 200situps. pratade med en mamma på jobbet idag som är gyminstruktör och PT osv. hon tyckte att jag skulle köra 40min CT 4morgnar i veckan för bästa resultat... *gäsp* men imorgon så.... upp med tuppen... 05.30 BLÖ!!! Nu i säng. har så mycket på en gång nu så jag hinner knappt med datorn. :-(

Av Annica - 17 augusti 2008 23:30

Jag, S och F skulle gå på bio idag men vi bestämde att vi var tvungna att äta först, sagt och gjort vi äter och går efter för att se vad det går för filmer, det visar sig att alla filmerna precis börjat och att nästa visning inte är förrens tidigast 17.45 Bajs. så vi återvände hem hit och kollade på Shreek 3 istället... man kan alltså säga att vi åkte till Heron city för att gå på mcD....:-/

Av Annica - 15 augusti 2008 23:30

Webbkatten

En superbra sida för alla er som vill lära er mer om katter och läsa en massa intressanta fakta skriva av Guldlock. Gå gärna med i diskussionsforumet också och fråga, svara, debattera, berätta något roligt osv. om katter!!! Kom igen var med från starten!


 

YES

Av Annica - 15 augusti 2008 23:30

Nu var det fredag igen. Jag har precis kört 30min crosstrainer, 10armhävningar (ont i axeln så det fick bara bli 10) och 200 situps. Nu ska jag slänga mig i duschen och sen väntar Gilmore Girls, rökta räkor, aioli, vittvin och sedan godis till efterrätt. mys, mys!

Imorgon är det bröllop. :-D

Bilden visar mitt hår på S och J:s bröllop, tyvärr så blir det inte likadan frisyr denna gång men samma klänning iaf...


 

Av Annica - 14 augusti 2008 23:15

Nu har det snart gått ännu en vecka, det går så himla snabbt alltså! känns som att man inte hinner med någonting men det gör man väl. har kört lektion (vid mcD, statiol, telia alltså typ farsta på väg mot stan) och shit vad mycket vägar det är överallt. jag håller på att köra där det är troligast att jag får köra upp nämligen. det börjar närma sig, jag ska ta och boka halk-banan nu också. men det ska ju passa med jobbet och med emils schema också (så att jag kan få skjuts).

Vi ska på kusinträff första helgen i september, ska bli superkul! har ju inte varit på Gotland nu i sommar och längtar verkligen ner!!! Men tyvärr så kan vi inte gå på den årliga kräftskivan då... tråkigt men sant. :-( krock i planeringen!

Hade tänkt att träna nu ikväll men axeln satte stopp för det. kände att jag gjorde illa mig på gårdagens träningspass men tänkte att det skulle gå över, det gjorde det alltså inte. får väl försöka imorgon istället då....

På måndag blir tomten vår på riktigt. Nu är äntligen pantbrevet löst och vi kan få pengarna av banken för att betala B och A. skönt, vi har ju haft ett löfte samt skrivit kontrakt men så länge köpebrevet inte är påskrivet, vilket det blir först efter att det är betalt, så är tomten inte vår på riktigt... en nu så.. besiktningsmannen från ävlsbyhus grävare var ute oh tittade på tomten idag, offerten bör komma i början på nästa vecka. spännande!!!! :-)


 

Av Annica - 10 augusti 2008 23:15

Ja en sån dag är det idag. skönt.

Igår däremot så var vi ute hos mamma och pappa och hjälpte dem att ta ner deras markis (som vi ska få till nya huset) samt hjälpte dem att riva altanen. De ska bygga en ny altan med en sk. pensionärskuvös på dvs. en vinterträdgård.... inglasat veranda om man så vill.... :-P
svettigt var det iaf... inte så jobbigt att riva, plankorna var bara spikade så det var bra att dra med kofoten men varmt, solen gassade, varför är det alltid soligt när man måste jobba med nått???
dagen slutade sådär för vissa, min brorsa fick en flisa i ögat av något när han skruvade ner markisen så han fick sitta på ögonakuten där det visade sig att han hade en rispa längs ögonlocket, inte skönt... men ögat klarade sig iaf och det var ju tur.

Senare på efermiddagen var jag ute på gamla jobbet med S och fikade med hästägarna, kul att träffa dem igen och få nosa lite häst, det var länge sen, saknar det jättemycket! :-(

uppdatering...
slpappetislapp blev städelistäd... fick kli i benen efter en stund så nu är lägenheten städad, blommorna rensade och vattnade och en och annan har fått ny större kruka, badrummet är skurat (av emil, fick med mig honom efter ett tag) och Gilmore säsong 6 är avslutat. Beställde säsong 7nyss och väntar på att den ska dimpa ner i brevlådan om några dagar... 40%rabbat, jag gillar CDON... :-)

uppdatering igen...
S ringde... ska vi plocka svamp... öh? visst sa jag... vart då? Vi hamnade i en hage i huddinge och hittade... ja typ en svamp som ine ens går att äta... men kul hade vi, foton på facebook...


 

Av Annica - 8 augusti 2008 23:15

Fredag i dag! grymt skönt, ska slappa och bara mysa hela kvällen, kanske bio imorgon? sex and the city någon???

Av Annica - 7 augusti 2008 23:15

Så har man börjar ekorrhjulet igen då! jobba jobba jobba... men men, kul att vara tillbaka och många positiva reaktioner ifrån föräldrarna över att jag ska vara kvar. kul.

Körlektion idag, vi körde på många av de ställena där man får sin uppkörning så det börjar alltså närma sig, om jag bara kunde sluta göra slarvfel och slira med kopplingen! blö! ska boka halkan nu hade jag tänkt. läskigt men alla säger att det är askul så jag får väl tro dem då!

Ligger lite bakom med datorn numera har så mycket annat som ska hinnas med ju. nåja, nu ska jag in i duschen och sen sova, jobb imorgon... fredag! underbart!

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19 20
21
22
23 24
25 26
27
28
29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Länkar

Kategorier

Gästbok

Arkiv

Sök i bloggen

Beökare


Ovido - Quiz & Flashcards