Bliip med känslorna utanpå och tankarna inuti

Alla inlägg under december 2009

Av Annica - 12 december 2009 18:39

yepp, är numera officiellt dum... har idag julshoppat iförd högklackade stövlar i SEX-timmar. SMÄRTA!!!


nåja... nått annat som är dumt är alla som har flyttat, sitter nämligen och skriver julkort och ja ni fattar, får springa till datorn titt som tätt för att kolla nya adresser på eniro. Något som är ännu dummare är att alla inte har ändrat sin adress på eniro, så ni som flyttat och inte får nått julkort av oss i år vet nu varför...


nu är iallafall julkorten nästan färdiga och julklapparna är snart färdighandlade, klickade hem några till Emil på nätet idag, sån julshopping gillar vi... *hehe*


Ett litet urval av vad jag har önskat mig från tomten från Laila Bagges kollektion, rock by sweden.... love love love


     

Bilder från http://www.frozza.se



Av Annica - 9 december 2009 20:46

long time no see...


Har haft fullt upp men nu så.

Julgodis? check! lakritstryfflarna klara, rockyroadsen klara och äntligen *pust* mozartkulorna.


Julkort snart check! 13klara, 27kvar....


Julbord med jobbet? Check! Vi var på långbrovärldshus precis som förra året. Det är Fredrik Eriksson som har det. Så underbart gott men så hutlöst dyrt! Se till att bli bjudna om ni ska dit.


Luciaträning? Check! På fredag smäller det, då är det luciatåg för hela slanten på jobbet. (och julklappar, jippie!!)


Inhandlade julklappar? Njaaa... två klara åtta kvar...


Tv-antenn? Check, nu är Kalle utom fara på julafton, vi har ettan, tvåan, fyran, sexan och nån mer skräpkanal. Nu är jag snart uppdaterad på reklamerna igen gott folk. Jag har nog aldrig tidigare tänkt på hur mycket alla reklamer ger upphov till samtalsämnen. Har varit helt lost sen september!


Skadad katt? Check! Det är Lucifer som återigen har skadat en bak-klo! Jag tror att han försöker ge vildkatten häromkring en fajt om dennes revir..... vi får väl se hur det går...


   


Önskelista? Nja... inte riktigt klar ännu.


Kamin? Nästa vecka är det sagt, vi får väl se säger jag...


Vad har hänt hos er då? hur långt har ni kommit i jul"stressen"




Av Annica - 6 december 2009 21:06

Julbestyren är i full gång. Idag har jag suttit i flera timmar och gjort julkort. 13st hann jag med mellan 12-19.... måste jag berätta att det snackades och skrattades endel mellan korten?! :) vi var 6tjejer i blandade åldrar som satt och fnissade åt en felplacerad tråd på en tomte, sällskapsrese-skämt och härliga felsägningar oss emellan... skönt när man kan skratta åt varanndra på ett hjärtligt sätt.

Julgodoset är jag halvvägs med, rockyroadsen ligger i frysen i väntan på julafton, lakritstryfflarna är halvklara och mozartkulorna är på g i tanken... alltid nått.

Imorse överaskade Emil mig med frukost på sängen. Lovley! Han kom till och med ihåg att tända andra ljuset i adventsljusstaken och ta med det in i sovrummet.


     

  



Av Annica - 3 december 2009 22:09

har inget att säga. imorgon är det fredag, jippie!!!  

Av Annica - 2 december 2009 13:32

Jag gjorde som Guldis http://www.guldlock.com och gjorde testet som berättar vem du är utifrån ditt namn....


 Siffran tre:

 Treor som du är mycket kreativa människor, du är talangfull och extremt disciplinerad i det du gör. Känner du dig instängd och inte får utlopp för din kreativitet blir du lätt deprimerad. Du är omtyckt av nästan alla på grund av att din livsglädje så lätt smittar av sig. Du är personen som alltid går omkring med ett leende på läpparna.


Att vara så disciplinerad och kreativ som du kan leda till att du lätt vill kontrollera för mycket när du är bland människor som inte är som du. Din irritation på oliktänkande bör du nog försöka arbeta bort.


I hemmet är du lika disciplinerad, näst intill pedantisk. Den du vill dela livet med får inte vara någon slarvpelle/slarvmaja, då kommer du helt enkelt inte att stå ut.


Livet för treorna regeras av Jupiter. De bästa färgerna för dig är mauve, lila och alla rosa nyanser.


http://www.ditthoroskop.nu/se/nya_systemet.htm  

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30 31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Länkar

Kategorier

Gästbok

Arkiv

Sök i bloggen

Beökare


Ovido - Quiz & Flashcards