Bliip med känslorna utanpå och tankarna inuti

Alla inlägg under februari 2010

Av Annica - 17 februari 2010 21:32

nej nej nej nej!!!! Jag vill inte bli sjuk igen! Låt mig slippa!!! Trycker i mig KanJang, c-vitamin och b-vitamin. Nu sitter jag i soffan och tycker synd om mig själv med gelehjärtan och phish food från Ben & Jerry´s. Näsan är täppt, nyser som en galning och halsen ömmar! skit skit skit!!!



Att stämmningen på jobbet är darrande gör inte saken bättre för en känslomänniska som mig. Känner av allt jävla negativt skit och suger åt mig som en svamp. Negaiva laddningar i ett rum sugs liksom till mig. Stålrustning??? På blocket kanske? *suck*


Såg precis Anja åka ur störtloppet... eller hoppa kanske är mer rätt ordval! Det var säkert mitt fel det också! BLÄÄÄÄÄ!!!!


Nåväl! Tidig kväll, sova lite, dricka massa grönt te imorgon, bli FRISK, FRISK, FRISK!!!!!!




Av Annica - 16 februari 2010 22:31

Jag var precis ute och hängde talgbollar i skogen till fåglarna. Glöm inte de små, köp några talgbollar och håll dem vid liv. Många fåglar som annars flyttar till varmare länder har stannat kvar i Sverigen pga av de milda vintarna som varit. Utan din hjäp så dör de!


 

Bild lånad från http://photoimagine.wordpress.com/

Av Annica - 15 februari 2010 21:09

Mina tankar går denna dag åt P som fått ta farväl av sin Vilma. Nu är hon vid regnbågsbron och väntar på dig!



Regnbågsbron


På den här sidan himlen finns en plats som kallas Regnbågsbron.
en bro som förbinder himlen med jorden.
När ett djur som varit särskilt betydelsefull för någon dör,
så kommer det till Regnbågsbron.

Där finns ängar och kullar för alla våra speciella vänner,
så att de kan springa och leka tillsammans.
Det finns tillräckligt med mat, vatten och solsken,
och våra vänner har det varmt och skönt.

Alla djur som har varit sjuka och gamla blir återställda till hälsa och vigör,
de som har varit skadade eller handikappade blir friska och starka igen,
precis som vi minns dem i våra drömmar från gångna tider.
Djuren är glada och nöjda, utom för en liten sak:
de saknar alla någon väldigt speciell som de varit tvungna att lämna kvar.

Alla djuren springer och leker tillsammans,
men en dag kommer någon av dem att stanna upp och titta i fjärran.
Dess klara ögon är intensiva, nosen rycker till, kroppen början skälva.
Han springer plötsligt ifrån gruppen, flyger över det gröna gräset,
hans ben bär honom fortare och fortare.

Han har sett dig, och du och din speciella vän möts till slut
i en lycklig återförening för att aldrig skiljas igen.
Lyckliga kyssar regnar över ditt ansikte,
dina händer smeker på nytt det älskade huvudet.
Och du ser ännu en gång in i de tillgivna ögonen på ditt djur
som så länge varit frånvarande från ditt liv men aldrig från ditt hjärta.

Sedan korsar ni Regnbågsbron tillsammans för att aldrig skiljas mer…

Författare okänd
 


Av Annica - 14 februari 2010 12:21

Melodifestival igår - andra deltävlingen -Sandviken.

Måste säga att Dogge och Andra generationen och Highlights and  MiSt stod i en klass för sig igår! Fast den sämre klassen då förstås eller ska man säga den fasansfullt hemska klassen??!! HUR kan dessa bidrag ha kommit med och hur tänkte M i MiSt när hon valde kläder??? Och VARFÖR viskade hon?  Hela numret utstrålade någon sorrts geggamojja, segt snor och nått annat som inte gick att ta på! Jag klarade knappt av att se, lyssna, att ens vara i samma rum som tv:n när dessa nummer utspelade sig. Det var fruktansvärt! Att min klara favorit både sångmässigt och dansmässigt , Hanna, inte ens gick till andra chansen är ofattbart. Jag vet att ni gillar spelmännen, det gör jag med men de har inte en chans i Norge...


 

Bild från aftonbladet.se


Sen är det ju ganska roligt att de som inte ens gick till andra omröstningen tycker att Erik Saade fuskade. Ja, han sjöng ju inte de sista 5sekunderna själv... Sen när är det olagligt att ha med sig en kör??? Dåliga förlorare kallas det för! Att förlora med huvudet högt verkar vara en bristvara för tillfället.

Av Annica - 13 februari 2010 17:25

Jag följer (o)frivilligt Kissies blogg och Blondinbellas  som när man har en skål smågodis framför sig... det går inte att sluta äta fast att man bara vill kräkas... Och till min förvåning så har båda lagt upp samma bild då det var hos Bobby och fixade håret samtidigt... haha till råga på allt så var Linda Rosing på besök där hon med!


Kissies blogg är ju fiktiv och hon skriver väl egentligen under pseudonym på nått konstigt sätt... för vi vet ju hur hon ser ut och vad hon heter men det hon skriver är inte alltid sanning och den personen hon är som Kissie är inte den personen hon är som Alexandra.... invecklat? Ja man kan nog lätt bli lite schizofren när man gör så? Eller? Jag skulle iallafall ha svårt att hålla isär mina personligheter....


En person som jag fått mer och mer respekt för är faktiskt "BlondinBella" aka Isabella Löwengrip. När hon var med i LD förra säsongen hade jag inga höga tankar om henne men nu så stiger hon med all rätt....


Linda Rosing ska vi inte ens gå in på... ni som läste min förra blogg (http://www.nogg.se/bliip) har ju iaf sett min fina lika som bär jämförelse med henne och tigerkvinnan.... Ska se om jag hittar inlägget så kan jag lägga upp bilderna här istället!

Av Annica - 13 februari 2010 16:12

ja du karin L... om du tycker att jag ska färga håret i nån annan färg så får du väl skriva den färgen i kommentarfältet då...


Ikväll blir det sushi och melodfestivalen med söta underbara bästa alex och karin P! Yeay!!


Varit och jobbat en stund nu på förmiddagen, öppethus. Många frågor och samma prat om verksamheten varje gång... blir lite tjatigt i längden men är samtidigt trevligt på något sätt... Stod och pratade med en mamma länge och väl, hon frågade o verksamheten och hur en dag såg ut osv... sen visar det sig att hon är montessorilärare.... tur jag inte visste det innan då hade jag fått tunghäfta!

Av Annica - 10 februari 2010 20:14

är grymt sugen på att färga håret igen! vilken färg ska det bli? rösta i nya omröstningen till höger....


Härligt på jobbet, tredje veckan med minst tre personal borta av totalt åtta..... Visst låter det helt underbart. Har en nyinskolad plutta också... tur hon tycker om oss alla (tack vare vår nya inskolningsmetod som innebär att alla pedagoger är involverade i inskolningen istället för en, som i den traditionella).


Annars då, har inte hunnit blogga så värst.... Vi har fått huset värderad och vi är nöjda......


Vidare har jag inte orkat fixa några festbilder idag heller.


Föreläsning igår om RUS... ( http://www.rusmodellen.se ) arbetar ni inom förskolan så tycker jag absolut att ni ska ta en titt på den. Ett superbra sätt att dokumentera och se hur verksamheten fungerar. Vi säkrar Sveriges framtid!


Har ätit sushi två gånger på mindre än fyra dagar! Snart får jag väl fjäll (eller blir så blir jag ett supergeni!) Värdelöst vetande men har nada de nada inspiration!


Ciao!

Av Annica - 7 februari 2010 21:14

Alltså... jag skulle lägga ut bilderna från festen. Allt var liksom klart. Då råkade någon (läs jag) trycka på nån skit och allt, jag menar allt försvann!!!! Nu skiter jag i det här det blir en annan dag! *morr*

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13 14
15 16 17 18
19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Länkar

Kategorier

Gästbok

Arkiv

Sök i bloggen

Beökare


Ovido - Quiz & Flashcards