Bliip med känslorna utanpå och tankarna inuti

Alla inlägg den 18 februari 2009

Av Annica - 18 februari 2009 20:45

Kan det vara så att jag ser en ljusglimt någonstans där framme? eller är det de beryktade ljuset jag ser? Det som avslutar allt? Nej nu ska vi inte deppa. Inget sjuksnack idag, vet inte för vilken dag i ordningen det skulle bli i såna fall. Däremot ska ni få lite frisksnack.... Jag känner mig en aning bättre idag faktiskt, i morse var det inget vidare men nu känner jag mig peppar peppar mycket bättre!!! Slut om sjukdomar.


Idag ha jag riktigt trotsat min yrsel. Efter att i två och en halv veckas liggande framför tv:n och hängande framför datorn så fick jag nog.... Jag har i dag lyckats tvätta tre maskiner, städa lite i våran överbelamrade klädkammare, eller städa var kanske att ta i... jag plockade i ordning lite. Typ la saker i lådor... *eh* ja så städar jag. Allt hamnar först i klädkammaren för att lite senare hamna i lådor eller i papperskorgen. Emellan fick jag dock sätta mig ner eller lägga mig en stund på soffan då yrseln blev övermäktig. Men jag känner att jag vunnit en liten seger över mina inneboende, virusarna, bacillerna och bakterierna.
Mamma; jag lovar, jag tar det lugnt men du vet hur svårt det är för ditt kära hyperaktiva barn att bara göra ingenting... Jag gör mitt yttersta ska du veta.


Nu ska jag pressa mig en citron och dricka för vet ni, ännu en bacill försöker att ta sig in i min kropp.... urinvägsinfektion... JIPPIE!!!!

 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21 22
23
24
25 26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Länkar

Kategorier

Gästbok

Arkiv

Sök i bloggen

Beökare


Ovido - Quiz & Flashcards