Bliip med känslorna utanpå och tankarna inuti

Alla inlägg den 26 februari 2009

Av Annica - 26 februari 2009 22:00

Jag har idag begått ett brott... jo det är sant.

Var uppe på ICA för den sedvanliga "fredagsmyshandlingen" dvs jag köpte mitt fredagsgodis. Just som jag står där och plockar av KaramellKungens fina sortiment så kommer det en kille i 25-30års åldern. Tänker inte så mycket på det förutom att han snorade nått fruktansvärt och jag var glad över att ha plockat godis före honom. Jag tar mina sista surisar och går och ställer mig i kön till kassan. Står där ett tag och då plötsligt går den här killen förbi mig i kassan, låtsas att han pratar i telefonen och i sin VI-kasse har han lagt en karamellkungenpåse, Den syntes igenom plasten. Att han låtsas prata i telefon vet jag för jag följde honom med blicken hela vägen ut och han stoppar helt sonika ner telefonen i fickan direkt han kommit utanför dörrarna.

Mitt brott då undrar ni? Det var ju han som snattade!? JO men jag skulle ju har skrikit högt, rakt ut att han i pälsmössan har SNATTAT!!!! Sprungit efter honom och fält honom till marken med en karatespark. Istället stod jag där, tyst som en mus och kokade av ilska. Såg honom lite senare när jag gick ut från affären. Han stod och pratade med nån kille och hans tjej och barn. Tanken att gå fram och konfrontera honom var frestande men det är kanske inget man ska göra som ensam tjej.... Det ska bli skönt att flytta ifrån den här hålan!!!

Skäms iaf som en hund som inte sa något.


 

Av Annica - 26 februari 2009 21:45

Imorgon är det äntligen fredag. jag har jobbat utan mina kollegor sen i onsdags då den ena vabar och den andra ha sportlov med sina barn. bra tajming. verkligen, ska nog också skaffa ungar så att jag kan vaba titt som tätt. Smart va???
Kan man vaba som faster? Jag blir ju det i dubbelbemärkelse nu i vår. :D Jätteskoj!

Nu måste vi få tummen ur och göra det sista i lägenheten då den ska ut för försäljning. tapetsera om i vardagsrummet är nästa projekt och bättra på färgen på listerna i datarummet och sätta upp det sista listerna i sovrummet.... ni vet dom som inte syns bakom sängen....snark! tråkigt!!

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21 22
23
24
25 26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Länkar

Kategorier

Gästbok

Arkiv

Sök i bloggen

Beökare


Ovido - Quiz & Flashcards