Bliip med känslorna utanpå och tankarna inuti

Alla inlägg under april 2010

Av Annica - 14 april 2010 20:55

Jaha så var plågan igång, hittade säsongens första blodsugande lilla kräk på Puma igår så nu är hon preparerad med frontline. Äckliga små vampyrer!

Luci är nu hemma, han missade ju sin medicinering i morse pga KH (klantig husse). Men nu har han fått sin antiobiotika och får pga. missen stå ut med ett piller nedtryckt i halsen en extra dag. Så går det. Han ska bli frontlinad såfort han kur är avslutad.

 

Foto: Agricultural Research Service


Nåväl, fick en felringning till mobilen idag, ganska lustigt faktiskt. Han som ringde hade fått nummret av någon som sa att det gick till en präst. Hur fel kan det bli?!  

Jag?!


Nu ska jag gå och dö en liten stund i soffan och moffa jordgubbar, det har jag gjort mig förtjänt av efter att ha släpat tusen-kilos stenplattor till vår provisoriska uteplats i säkert 40min. Innan dess lyckades jag pricka det enda leriga stället i hela diket när jag skulle hoppa över det. Till råga på allt hade jag satt på mig mina vita (inte nu längre) reebook istället för mina skogs och ler-riktiga graningekängor. dumt dumt dumt..... man kan inte alltid vara på topp.

 

No more white!






Av Annica - 13 april 2010 19:27

Underbara, fantastiska väder!!!! Jag blir så glad när vädret är så här underbart! Klockan är halvåtta och solen bara strålar! Det känns som mitt i sommaren. Tyvärr är det rätt mycket kallare än mitt i sommaren när man sticker ut näsan genom dörren men men, den som väntar på nått gott.


Nu ska jag bege mig till grannarna för att kolla in deras stall och vart allt finns. fre-sön ska vi nämligen passa hästarna. :) Yepp, vi bor verkligen på landet. Love it!


Av Annica - 12 april 2010 20:08

Idag när jag var hos L och gjorde naglarna så parkerade den här skönheten utanför fönstret och vem kliver ur om inte Runar Sörgard, snacka om penisförlängare.....


Det är en maserati för er som inte är så haj på bilar, själv lärde jag mig att det fanns en sån bil för 3,5timme sen så...

Av Annica - 11 april 2010 15:00

Nytvättad Doris med sommarskorna på. Tyvärr så upptäckte jag fler repor efter olyckan som jag tidigare trott var smuts. Kan man anmäla sånt i efterhand? Jävla skit!    


Har precis avslutat cupcakes-bak, idag blev det jordnötssmörs-cupcakes... det ni! Snart kommer grannarna på fika, kom precis på att de kanske inte tål nötter... nåväl, tur vi har kanel och vaniljbullar i frysen!


Av Annica - 10 april 2010 17:41


Vilka hänger på? Girls night out med bio och middag!!!

Av Annica - 10 april 2010 13:30

Lördag, lördag underbara lördag! Fab! Älskar lördagar. Idag har det blivit städning och lite piff i huset. Nu blir det snart lunch efter det så får vi se om det blir biltvätt och sommardäck eller fika med grannarna.


 



 

Just nu tvättar jag vinterjackan -vårtecken om nått! Den var äckligt smutsig, ska aldrig mer köpa en beige jacka, puckat, puckat, PUCKAT! Vinterskorna står numera uppe på övervåningen (även kallad vinden just nu). Fram med ballerinas, peeptoes och pumps! Ge mig 15 grader varmt och sol!!!! vår, jag vill ha vår!


Lucifer surar över att vara påtvingad innekatt men tassen är jättemycket bättre så har han tur så får han gå ut imorgon.


Nåväl, back to the fix and piff!!!

Av Annica - 9 april 2010 19:45

Var en sväng förbi finaste trollungen efter jobbet idag. Jag har i vanlig ordning inte kunnat låta bli att shoppa kläder till trollet. En body med orden "I may be small but i´m still the boss" samt ett par "jeans" med rosa muddar. Bägge två för 149kr, ett kap! Bestämd liten dam det där. Nåväl, så ska det vara annars kommer man ingenstans här i livet!


 

Bild från idag. Emma hittade fasters lilla hockeybag och den var superkul att rota i. Här har hon hittat min handsfree till Ajfånen. Ja, jag har dem i en burk från en sån där "tuggummiapparat" fast som har leksaker i sig istället..... (vad kallar man dem då?) de blir så nedrans trassliga annars.


Nu blir det fredagsmys! Jag har längtat hela dagen.

Av Annica - 8 april 2010 21:20

Tio dagars penecillinkur för Lucifer blev det. Inget annat gjordes åt tassen. Veterinären tittade och klämde på den men konstaterade att det inte kändes som att något var brutet eller så. Och skulle nått litet vara av eller en liten spricka i så gör man ändå inget åt det, det läker av sig själv.


Nu har vi allstå en halte-Lars(?) hemma hos oss. Han sover mest men vad ska en katt göra? Han har ju ont i sin stackars tass som numera ser mer ut som en hartass än en katt-tass, den är överjävligt svullen med andra ord. Så då finns det inte många andra alernativ än att just sova. Kanske ska leta upp en film till honom och placera honom framför tv:n? hihi... Skämt åt sido, det är synd om skutten.

En matte som petar i honom äckliga tabletter, sprutar vatten i munnen på honom och går och väcker honom med jämna mellanrum för att kolla att han mår som han ska och inte har nån feber. Sen lyfter hon honom till mat- och vattenskålen, men han åt faktiskt och drack av vattnet jag mosat med i maten. Det är alltid nått. Nyss ville han gå ut, antagligen med ett toa-besök i sikte men den gubben gick inte. Han får vackert använda sin låda, som jag förövrigt har ställt mitt i hallen, mellan älsklings-sova-klösa-mattan, sovtitpin och mat och vattenskålen. Allt för att underlätta.


Nåväl, vi hoppas att svullanden lägger sig nu när han får penecillin. Nu har vi en koblajemage att se fram emot, sist han åt penecillin så blev han så dålig i magen att även jag, som är van med den mesta i vidrig väg, fick kväljningar. A-fil?

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Länkar

Kategorier

Gästbok

Arkiv

Sök i bloggen

Beökare


Ovido - Quiz & Flashcards