Bliip med känslorna utanpå och tankarna inuti

Alla inlägg under oktober 2010

Av Annica - 16 oktober 2010 10:50

Vad kommer dagen att bjuda på?


Frukosten och morgonpromenaden avklarat, svärmor, svärfar, svåger och sambo sitter i "matsalen" och konverserar. Jag är asocial och sitter framför datorn. Som det brukar vara med andra ord. Museum har stått på agendan men det verkar som att det blir inställt till förmån för en skogspromenad i det strålande och bitande kalla höstvädret! Jag gillar´t.


Nåväl, nu bör jag nog dra mig ut mot de övriga människorna, man kan inte gömma sig med djuren alltid. Ska bjuda på min strålande sociala kompetens som jag enlig min chef bessitter!


Av Annica - 14 oktober 2010 22:15

HAHA! Där satte ni kaffet i halsen va?! Översta bilden är på stackars Devil som opererat bort tre stycken fettknölar, den andra bilden är från när jag klippte Lucas ena klo lite väl kort.  Den tredje är på Lucas tass då den inte riktigt ville sluta blöda. Han hade såklart inte ont men han kunde inte ligga stilla och då slutar det ju inte blöta. Vips, när en hund blir bandagerad så blir han sååå halt och måste ligga ner för det går ju knappt att gå!!! Smart Elin!!! Så lugna era stackars nerver och ta en kaka till! Kunde inte bara låta bli med de "horribla" bilderna i mobilen!


     

Av Annica - 14 oktober 2010 21:16

 


 


 

Jag undrar vad som hänt här egentligen?!

Av Annica - 12 oktober 2010 13:13

Robyn sjunger för mig just nu! Kan hon göra dålig musik? Nej!! Fy fan vad hon är bra!


Som sagt, igår var jag på jobbet i tretton timmar. Jag var helt slut när jag kom hem men när jag la mig i sängen för att sova så surrade och snurrade skallen galet mycket. Det tog lång tid innan jag kom till ro. Så jobbigt. Nåväl, nu är jag jag på jobbet igen och rasten är snart slut. Då ska jag återigen ge mig i kast med mysteriet med den försvunna mössan och de försvunna vantarna. Man är inte bara pedagog man ska vara detektiv också! Tänk på de, föräldrar, MÄRK barnens kläder!

Av Annica - 11 oktober 2010 15:51

Idag blir det nog ingen mer blogg än det här. Sitter på jobbet och väntar på att föräldramötet ska börja (18.30)... Det är som ingen ide att åka hem. blir bara fram och tillbaka och kostar skjortan gör det också. Försöker komma på saker som behöver göras så att jag kan skriva upp tiden på barnfritid. Nått ska man väl få ut av det hela va?

Av Annica - 10 oktober 2010 21:12

Fick besök av några tjejer från området, de sålde jultidningar vilket fick många gamla minnen att komma tillbaka. Jag sålde i flera år! Fick massor med fina saker och det bästa av allt, PENGAR!

Klart jag handlade lite av dem, Rocky och hundcoachen... den sistnämnda behövs vill jag lova... Det tycker nog iaf. de stackars tjejerna som attackerades med pussar av Lucas! Han lyckade smita ut när jag skulle öppna dörren för dem. De var ju så roliga ju, då kan man ju inte lyssna på matte!!! Och Lucas tycks tro att hela, HELA världen älskar honom. Nåväl, ingen skada skedd tror jag, de har hund själv och verkade inte särkillt rädda. Men matte var arg som ett bi vill jag lova!!!

Av Annica - 10 oktober 2010 19:55

Ni har väl inte missat att jag ofta svarar på era kommentarer direkt i kommentarsfältet? Kolla upp det!

Av Annica - 10 oktober 2010 14:25

Kom precis hem från en två timmars tur i skogen (ja igen). Finns inte så mycket svamp kvar nu. Vädret har väl inte varit det bästa antar jag. Hittade ett praktexemplar av Stolt Fjällskivling. Den var så fin att den får vara med på tre

foton. Jag fick veta idag att om man kan snurra på ringen så vet man att det är just en stolt fjällskivling.


     


Kolla hur stor den är, inte klokt!!!


Sen hittade jag den här söta "cocosbollen" har ingen aning om vad det är för svamp så den fick inte följa med hem men visst är den söt?!



 


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12
13
14
15
16 17
18
19
20
21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Länkar

Kategorier

Gästbok

Arkiv

Sök i bloggen

Beökare


Ovido - Quiz & Flashcards