Bliip med känslorna utanpå och tankarna inuti

Alla inlägg den 15 mars 2011

Av Annica - 15 mars 2011 22:37

   

Puma och Sessan.

Systrar och väldigt lika varandra. Bara pälslängden som skiljer dem åt! Ska försöka hitta en annan bild på Puma, har nog en där hon ligger som Sessan.

Sessan ägs av Familjen N i Norrköping.

Av Annica - 15 mars 2011 21:13

Just det! Har ju glömt att berätta att jag och Lucas blev överfallna eller... nja, påhoppade snarare, av en hund i söndags. Jag och Lucas var ute och gick i godan ro när en BorderTerrier helt plötsligt kom emot oss, stannade och kröp ihop och började att smyga på Lucas. Jag gjorde mig så stor som möjligt och sa NEJ med min alldra mörkaste röst. Dock var han helt inställd på Lucas och sket fullständigt i mig. Så han hoppade på Lucas med buller och bång!!! In i fighten hoppade jag, arg som ett bi på den lilla BorderTerrierns ägare!!! Jag fångade upp den lilla slagskämpen, tog honom i nackskinnet med vänsterhanden och höll Lucas i kopplet med högerhanden och började helt enkelt att gå mot därifrån han kom... Möttes av en ägare, släppte ner hunden utan ett ord, min blick kunde nog döda, hon skällde på sin lilla skit och varnade honom att nästa gång blir det koppel på... Det hotet förstod han ju säkert... eller?! Inte en ursäkt fick varken jag eller Lucas. Nåväl, Lucas blev nog säkert ganska nöjd med att han matte räddade honom från slagsmål och jag ser på det hela som att min hund fick mer förtroeende för mig i min ledarroll... Man ska se positivt på tillvaron!


 

Skenet bedrar... helt plötsligt kommer den att attackera!

Av Annica - 15 mars 2011 20:09

Vet ni vad?! Jag har vunnit! Ja eller mitt jobb har vunnit men det var jag som anmälde oss och tävlade. Vi var på förskolemässan förra onsdagen och jag provade en fantastiskt skön massagestol. Det kände liksom som att det var någon som masserade på riktigt!

Nåväl, jag anmälde mig till tävlingen där man skulle svara på ett antal frågor och sen motivera varför man skulle få ha stolen på just sin förskola. Uppenbarligen var min motivering bra och vi vann!!! JIPPIE! Nu väntar vi spänt på att den ska komma! Lovely!

Av Annica - 15 mars 2011 07:00

Morgonfrisyrer är fantastiskt! Ser ni fågeln jag skapat under natten!? En sån där klassisk m-fågel man ritade som liten. Grymt! Nu blir det morgonpromenad med Lucas i solen! God morgon på er kära läsare! 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22 23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Länkar

Kategorier

Gästbok

Arkiv

Sök i bloggen

Beökare


Ovido - Quiz & Flashcards