Bliip med känslorna utanpå och tankarna inuti

Alla inlägg den 10 mars 2009

Av Annica - 10 mars 2009 21:15

håhåjaja!!! nu är renoveringen i full gång. vi började i går kväll med att riva ner väven på två av väggarna. innan vi satte igång så sa jag att vi kanske ska ta bort mattan och så för det dammar ju ganska mycket... nej nej fick jag tillbaka, så mycket dammar det inte. okej okej, tänkte jag, (med färska minnen av sovrums-renoveringen i bakhuvudet). Du får väl märka det själv sen då. Nu är vardagsrummet i stort tömt och det som står kvar är numera täckt med lakan... behöver inte säga så mycket mer än det va?




Jag har blivit lovad att det ska vara i stort klart tills på lördag då vi ju ska ha födelsedagsfest för mig hemma.... vi får väl se säger jag.... jag tar det med en nypa salt. vi kommer att få jobba dygnet runt vilket inte är det lättaste när man jobbar helttid och desutom bor i lägenhet och är begränsad till hur länge man kan jobba på kvällarna. men men, det blir dom det blir. :) Huset kan vi fixa i dygnet runt sen! Underbart för en nattuggla som mig.


Katterna bor ute hos mamma och pappa, jag vill inte ha dem i renoveringsröran. Lucifer blir ju så lätt stressad och sist han blev det så kostade det massor av tusenlappar hos veterinären. Han fick urinsten som vi tror utlöstes av stress från förra renoveringen. Nu lever han loppan som utekatt istället.
Känns härligt att jag badade Puma i söndags och nu är hon ute i lervällingen i Årsta Havsbad. Man kan inte få allt här i livet.


Antalet bloggar kan nog bli lite lätt reducerat just nu då jag inte kommer att ha tid att sitta och häcka framför datorn förutom på rasterna på jobbet. ska försöka hålla er uppdaterade om renoveringen iaf så ni vet om ni ska ta med tapetborste i stället för present på lördag.


  

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5 6 7 8
9
10 11 12 13 14
15
16 17 18 19
20
21 22
23 24 25
26
27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Länkar

Kategorier

Gästbok

Arkiv

Sök i bloggen

Beökare


Ovido - Quiz & Flashcards