Bliip med känslorna utanpå och tankarna inuti

Alla inlägg under januari 2010

Av Annica - 20 januari 2010 20:10

Min morgon började ju bra..... det första jag gör när jag kommer till jobbet är att köra rakt in i en glasdörr med en barnvagn och ja... spräcka hela rutan! *suck* Tårarna var på g och det blev inte bättre när en pojke på sex år kommer fram till mig och säger. "Annica, jag vet hur det känns" och ser så där medlidande ut! Omtanken och empatin fick mig att darra rejält på underläppen! Tänk vad fantastiska barn är.


Orsaken till olyckan är en härlig människa som får mig att koka över inombords... Det var *** jag var irriterad på och därför gick det åt pipsvängen när jag skulle öppna dörren med vagen, vilket vanligen går jättebra. Men uppenbarligen inte när man är rejält irriterad och tydligen tar i lite extra. Jo jag skyller ifrån mig lite... *** kläcker även ur sig, precis när det har hänt "ja... det var ju självförvållat..." *MORR* Det blir får mig knappast att gilla *** bättre!

*** spelar på strängar som får mig att se rött preicis som en tjur! Dessa upprepningar, samarbetssvårigheter, oflexibiliteten, dåliga humör, frånvaron av humor och oförmågan att känna empati får mig att koka över inombords!!! Jag blir galen! Problemet ligger hos mig... Jag måste försöka förstå att *** är som *** är och jag kan inte ändra på det! Men det är svårt, riktigt svårt...........



Av Annica - 19 januari 2010 20:33

Helvetes jävla äckliga puckade motbjudande kryp slemhögar!!!!!!!!!!!!!!!


Jag blir så jävla förbannad på folk som för det första är ÄCKLIGA, nekrofiler som utnyttjar katastrofen i Haiti för eget vinnade genom att under falskt namn gå ut med att de är en hjälpgrupp men som i själva verket är en grupp för svenska nekrofiler! Det är så jävla motbjudande!!! Mår fan illa!!!!! äckliga jävla puckon! GÅ OCH DÖÖÖÖÖ!!!!!!!!


Gå genast ut gruppen Skänker 2 kronor per medlem till dom skadade i Haiti på Facebook om du som jag är blåögd nog att ha gått med i den. Skicka istället ett sms med texten AKUT till 72900 så skänker du 50kr till haitioffren PÅ RIKTIGT!!!

Av Annica - 17 januari 2010 12:32

Igår var vi på KIR-fest. Tre band som spelade och det skulle drickas kir (och massor av öl). Det roliga är att den här typen av musik, som mestadels spelades igår, drar till sig en "unik" grupp människor... Eller fel av mig... De försöker att vara unika men alla, då menar jag verkligen ALLA ser likadana ut! Töntiga frisyrer, en liten mustasch, stora svarta hornbågade glasögon, skjorta -gärna rutig eller brun, tighta byxor -lite nerhasade, mormor-skor, en liten väska och gärna en riktigt jävligt taskig attityd... 


Alla, precis alla ser ut som min pappa såg ut på 70-talet! Galet förvirrande och skrattretande roligt! Det är en surrealistisk upplevelse då man vänder sig om och där står en preciiis likadan människa som man sekunden innan serverat öl. Man tänker förvirrat att "oj vad snabbt han/hon förflyttade sig/drack upp sin öl... Jag stod nämligen i baren och severade de här "unika" männskorna öl. Och nej, det är knappt någon skillnad på tjejerna och killarna, det skulle vara mustaschen i såna fall då....


Nåväl... kul hade jag ändå, tack min sockerbit för en lovley kväll....

 


PS kan varmt rekomendera den alkoholfria ölen från Carlsberg, ett riktigt bra alternativ då man ska agera chaufför/gravid/nykterist/. Jag var chaufför om ni undrar, bara för att ta död på eventuella rykten som hade kunnat uppstå från denna rekomendation, det enda som finns i min mage är allförmycket godis....DS

Av Annica - 16 januari 2010 15:02

Ingen för den pryda... men den är bra som sjutton!


 

Av Annica - 15 januari 2010 19:08

Hummer, räkor, aioli, vitlöksbröd och vin! ganska mycket godare än kyckling!


Vildkatten är här och härjar igen. Han har suttit och lurpassat här ute både imorse och nu ikväll.... han kan mycket väl ha suttit här hela dagen. Stor och röd är han och grannen har berättat att de sett honom jaga en räv! Fattar ni vad det är för en best vi har att göra med? Måste ta tag i det här nu!


Imorgon blir det Kir-fest i gula villan! kom dit vetja! öl för en tjuga och bra musik!


 

Lucifer en sommar på landet (årsta havsbad)

Av Annica - 14 januari 2010 18:52

Förpackad-det man blir på förfesten....


kunde inte låta bli, läste fel på ordet idag och fattade inte vad för-packad var... ibland undrar man...


När man går på snön så låter det som att man går på maränger... knepigt när man försöker bli av med sötsuget efter jul- och nyårs-sockerfrossan!  


Av Annica - 13 januari 2010 21:14

fyy blää usch bajs! jag har blivit försnyld! Jävla skit! vill bara vara frisk inte snora, bli täbbt i nätan, blöda näsblod av allt nässpray, få sprickor i läpparna, bli röd under nästan av allt snytande!!!! vill inte vill inte vill inte!!!!


PS hämtade mamma och pappa på arlande idag, två veckor i vietnam, inte ett dugg bruna, bara som pepparkakor DS


 

Av Annica - 11 januari 2010 21:01

Idag kom ett av mina "gamla"-barn (3år, går på syskonavdelningen numera) med en julklapp till mig. Ett superfint halsband som hon gjort till mig under jullovet! Jag blev jätteglad! Skruttan! Så fint. "Och det är din älsklingsfärg" sa hon till mig då jag öppnat det! Sötis! Det gjorde min dag!


 

Bilden blev lite suddig men jag tyckte det blev snygg effekt.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6 7
8
9 10
11
12
13 14 15 16 17
18
19 20 21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Länkar

Kategorier

Gästbok

Arkiv

Sök i bloggen

Beökare


Ovido - Quiz & Flashcards