Bliip med känslorna utanpå och tankarna inuti

Alla inlägg under mars 2011

Av Annica - 13 mars 2011 11:45

Igår firades det att jag än en gång ska fylla 25, mycket skratt i goda vänners lag.


Fick fin fina presenter, visar er senare för jag har varit en dålig bloggare och inte fotograferat. Det bjöds på peanutbutter cupcakes, limecheesecake och diverse snacks, både nyttiga och onyttiga, något för alla.


    

Jag är så dålig på att ta fram kameran, blir jämt iphonen...


C stod som vanligt för ont-i-magen-skratt-attacker och stämmningen höjdes ytterligare av att vår utflugne fågelunge M med make var här, har inte träffat henne på flera år!


Innan festen fick jag håret klippt också, snälla S fixade till mina slita toppar och fixade till luggen! TACK TACK TACK! Nu slapp jag gå till frisören som jag hatar att göra! Underbart!


Innan dess så var B här med familj och hund, Lucas och Blixtra lekte ute på gården och hade superkul! Och i sann labrador anda så åt hon upp en gammal hundspya också. Är det inte labradorer i ett nötskal så säg? Tur att man inte är så känslig.


Det var en hektisk dag igår vill jag lova och vi var som vanlig inte i fas men som tur var så var gästerna sena... Antar att det känner oss vid det här laget. Även Lucas verkar en aning trött i ögat i dag, inte konstigt med tanke på det fullspäckade schemat.


Just nu sitter jag och sörplar på en kopp kaffe och försöker få min hjärna att krympa lite. Har lite järnkeps men det beror nog mest på avsaknad av vatten snarare än för mycket vin. 2,5 glas ska man väl klara va?


Nyss var min morbror Per här och hälsade på, han bor på Gotland men har varit över på fastlandet i helgen och hälsat på sina barn. Självklart bjöd jag hit honom när jag hörde det. Vi bor ju på vägen till båten så det blev ett depåstopp här innan avfärd! Så himla kul!


Och ja... jag vet, så himla dåligt av mig men jag har inga bilder att bjuda på... Ska ta och fota cupcakesen och lägga ut sen... lovar. Nu ska jag och Lucas ta oss en uppfriskande promenad innan nästa gäster kommer!

Av Annica - 12 mars 2011 09:47

Lucifer vet vilka trådar han ska dra i för att få sin vilja igenom klockan tre på natten...


Man hoppar upp på mattes sängbord sitter där en stund för att se till att matte vet att man är där och sen... snor man en hårsnodd och hoppar kvickt som attan ner under sängen.


Då flyger matte efter, för hårsnoddar är förbjudna för små katter då jag anser dem som icke kattleksaker och även farliga för dem om de skulle lyckas få dem i sig...


Ja sen trippar man fram under sängen utan hårsnodd och går till ytterdörren och blir utsläppt för matte är ju redan på benen så att säga.


Smart Luci....


 

Av Annica - 10 mars 2011 21:45

Idag när jag körde längs stavvägen, kolsvart, kurvig, -70väg så dyker det helt plötsligt upp en tjej och en hund, från ingenstans. Jag stannade faktiskt bilen och berättade för henne att hon knappt syntes. Nej, svarade hon, jag har inga reflexer... SANT! Har du inte hade jag lust att svara, jag såg det, eller nej just det, jag såg dig INTE! Hur svårt kan det vara egentigen?! Och till er som tror att ni syns bra med bara ficklampa?! Tänk om och köp er en reflexväst för 25-50kronor, billigt livsförsäkring!

Och ja, jag vet att jag ser ut som en julgran när jag är ute och går men hellre för mycket än för lite!

Av Annica - 9 mars 2011 16:12

Sitter på tåget hem nu! Hatar verkligen såna här färdmedel, svindyrt, det tar lång tid och är vidrigt!  Att jag mår pyton hjälper ju inte direkt heller! 

 
Av Annica - 7 mars 2011 20:41

En svart eftermiddag i mitt liv. Orkar inte ens skriva om det och har fått rådet att lämna det bakom mig. Det som har hänt har hänt och kan inte göras ogjort. Ska blicka framåt och göra rätt nästa gång. Gör om, gör rätt....

Av Annica - 6 mars 2011 20:30

Vilken härlig dag! Först tävlingslydnad imorse, Lucas är så duktig. Sen promenad med Malin, Chans, Pernilla och Alva, ja Lucas var ju såklart med också. Alva och Lucas lekte så bra ihop, de var väldigt lika i sitt sätt. Jag tror att det hade skitkul, det verkade så iaf. Chansen var supernöjd att få strosa för sig själv utan nån stor hund som skulle springa och störa...

Efter det blev det fika hos Malin och Kobbe och nu sitter jag i soffan. Har precis kollat på solsidan, ätit en kycklingsallad med vitlöksdressing och druckit brämhults juice. Nu väntar jag på Wallander sen blir det sängen. Här kommer lite bilder från promenaden.


           

Av Annica - 6 mars 2011 12:23

Nyss hemkommen från tävlingslydnaden och det visade sig att Lucas kan kommandot "LIGG" men HAN ÄR LAT!!! Vi har ju haft problemet att han har lagt sig korrekt så fort jag har tagit ner min hand med godis framför honom men när jag bara sagt kommandot så har han "inte fattat." Tur man har tränare, A såg ganska snabbt att han nog faktiskt kunde. Så vi gjorde två gånger utan att jag tog ner handen -givetvis la han sig inte, men på tredje försöket så... Ta mig fan, la han sig ner med en blick som sa -men jaja, jag gör det väl då..... Ge mig köttbullen nu! Man gör ju inte mer än vad man måste för att få den där godisen!


Nåväl... nu har vi fått nya uppgifter till nästa gång, ligg-stanna-med huvudet mellan tassarna/på en tass. Fortsätta träna "gå fot" och tandvisning. Till nästa gång ska vi även ha med oss en apport så det måste vi köpa.


Nu blir det lite lunch och sen en promenad i det fina vädret om bara snön kunde försvinna nu så att vi kan bege oss ut i skogen igen. Det är så tråkigt att harva runt på grusvägen... Nån som har tips på bra promenadstråk som man kan åka till och gå?!


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22 23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Länkar

Kategorier

Gästbok

Arkiv

Sök i bloggen

Beökare


Ovido - Quiz & Flashcards