Bliip med känslorna utanpå och tankarna inuti

Alla inlägg under april 2011

Av Annica - 5 april 2011 07:47

Hat är ett starkt ord! Men jag HATAR morgnar när jag MÅSTE gå upp en viss tid!

Av Annica - 4 april 2011 19:14


Måndagar är min tidiga dag på jobbet. Då brukar jag passa på att ta en extra lång tur med Lucas på eftermiddagen. Det är ju lite extra skönt när termometern visar på 10 plusgrader och solen skiner.



Sen ska det härliga alltid naggas i kanten med att min fantastiska hund ska hitta äckliga saker i skogen och springa iväg med dem. Den här gången kändes det ganska okej, inte att han stack och sket i mig utan att det var något ganska oäckligt. Ja alltså det är ju jägarna som hängt upp det här för att träna sina hundar så då vet man att det inte är nått ÄCKLIGT som legat och ruttnat.





På hemvägen så dök det upp Tussilago och Blåsippor vilket fick mig på strålande humör, men vi var vänner igen långt innan det. När jag satt på vår badklippa, där mitt i skogen och solen värmde så kände jag att livet var ganska okej ändå... fast att man har en äcklig hund då och då...





Väl hemma igen så möttes vi har vår lilla kattfia, Puma och hon och Lucas gosade en stund. Efter det blev det en halvtimmes borstning med furminatorn, mycket päls som åkte av och sen tog vi ett pass med tävlingslydnand. Tänk om man kunde få ha det så här varje dag, minus ryggraden och rådjursklövarna förstås...


           

Av Annica - 4 april 2011 15:45

Premiär för jeansjackan idag! Nu är det vår! 

Av Annica - 3 april 2011 22:14

Jag har köpt nytt nagellack, silver! Hur cool är inte det?! Depend nr 223 för er som blir helt betagna och bara måste ha! 25kr på KICKS.


 


 

Av Annica - 3 april 2011 20:06

Började min dag med huvudvärk, alltid på söndagar -helt hopplöst. Och då ska jag tillägga att det inte har med alkohol att göra vilket det säkert gör för många just på söndagar... Tryckte i mig två alvedon och vätskeersättning och sen kom Stina ut med Lucas kompisar, Ella och Devil. Spår stod på schemat, först ut var veteranen Devil som nog undrade varför han fick ett så lätt spår. Näste hund ut var Lucas. Han första spår, vad jag vet i alla fall. Det gick sådär... Helt okej för att vara första gången tror jag. Och sen Ella-bus, hon var lika duktig som Lucas.


Vid två var det 2-årskalas på schemat, trollungen som skulle firas! Vid det här laget hade huvudärken eskalerat så det fick bli en ipren innan avfärd och öronproppar i bilen. Tänkte att det fick bli en snabb visit då jag kände att det började bli migränklass på huvudet men efter en timme så vände det fakiskt och nu är jag helt huvudvärksfri!

Finaste trollet för som vanligt helt fantastiskt, glad och helt underbar! Skönt att se Jakob på bättringsvägen.

För er som inte vet så har han legat inte på Sachsska med RS-virus. Nu är han hemma på permis sen i fredags och ska dit igen på måndag för en koll. Lilla prinsen!


Väl hemma igen intogs en snabb middag och sen blev det en underbar och BLÖT tur i skogen! Underbara älskade skog! Äntligen kan man ta sig ut dit igen bara man kämpar lite! Lucas tyckte det var fanatstiskt men jag tror faktiskt att hans matte njöt snäppet mer..... Vad jag har längtat!


Nu sitter jag i soffan och avnjuter ett glas julmust och ballerina choko. Love it!

Av Annica - 2 april 2011 13:18

Gick ut med ren hund, eller ja, relativt ren hund. En och en halvtimme senare kommer jag in med MYCKET SMUTSIG hund...och även smutsig matte. Suck, kan det inte bara torka upp nu?!


Tävlingslydnaden igår gick hur bra som helst! Från att knappt ha gått två bra steg FOT så kunde han gå minst fem steg. Sen stannade han och ville ha belöning så nu ska vi öva på det. Att inte sluta gå förren vi är klara. Vi ska börja svänga och även göra lägganden i foten.


Ligg går superbra numera och även att lägga ner huvudet på tassen, nu ska jag bara välja ett kommando och koppla till det. Blir nog NER eller VILA.


Vad mer? Jo apporten går också framåt efter bara två dagars träning men det kan gå åt vilket håll som helst det vet jag. Från bra till ingenting. Det är vid de tillfällena som han oftast egentligen har lyckats överlista mig. Då är det extra bra med tränare som hjälper en.

Av Annica - 2 april 2011 13:07

Igår på tävlingslydnaden så lurades jag...


Tränare: Hur har det gått för er då?

Jag: Bra och jag har fortsatt att leta nytt gott godis så idag har jag med mig hästbajs till Lucas...

Tränare: Jaha, jaaa okej... (inte särskilt berörd)

Resten av gruppen: står med hakorna nere vid fötterna och ser lätt illamåeende ut.

Jag: APRIL APRIL!!!!!!


*mohaha*


Men skämt åtsido, om jag skulle ha med mig en påse bajs så tror jag att han skulle göra allt jag bad honom om och lite till... Men nån måtta får det vara. SKIThund!


Av Annica - 1 april 2011 17:40

Jag har hört många klaga på HM:s leveranstider men jag är imopnerad! Min klänning kom två veckor innan beräknat leveransdatum, tyvärr passade den inte. Men det är ju inte HM:s fel. Retunerade den och efter en vecka ramlade en ny ner i brevlådan, SOM PASSAR! Nu behöver jag bara experthjälp om hur den sitter och om den är snygg... Så Chris och Karin?! Fika någon dag eller?! 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25 26 27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Länkar

Kategorier

Gästbok

Arkiv

Sök i bloggen

Beökare


Ovido - Quiz & Flashcards