Bliip med känslorna utanpå och tankarna inuti

Alla inlägg under april 2011

Av Annica - 20 april 2011 21:50

Börjar med att beklaga mig över min onda rygg som inte verkar bry sig om varken Alvedon+Ipren eller Citodon... Det onda sitter liksom i ländryggen-övre rumpdelen. Det påverkar mitt humör också vilket gör att jag är en allmänt tråkigt skit just nu.


Nu är det skrivet och jag ska istället berätta nått kul... eller ja, bedöm själva, gulligt kanske?


Jag, Emil, Lucas OCH Puma har varit på kvällspromenad. Hon var så jäkla söt! Följde med oss när vi gick bortåt, tillslut kände jag att nej, nu får hon inte gå längre så vi började att närma oss motorvägen. Sa till henne att du får faktiskt stanna här, då följde hon med en bit till, för man kan ju inte göra som nån säger till en?!

Sen såg vi henne inte, gick klart runt motorvägen och kom tillbaka samma väg. Då ser jag ett par kattögon i skenet från pannlampan och hör hennes "MJIIAAUUU...!!" Hopp, hopp, skutt skutt så kom och fram och slog följe med oss tillbaka.

Hon var på riktigt bushumör och försökte locka Lucas till tafatt-lek genom att gömma sig i dikena och hoppa fram till honom. Men eftersom att han inte alls vågar leka med henne (hon kan ju vara vass där fram när man är för på, det har etsat sig fast i hans hjärna) så resulterade varje "påhopp" med en kelstund i stället, där Puma riktigt hoppgosade med sin hund. De är bara för söta!


Till er nya läsare. Lucas är alltså en ny bekantskap till Puma och tvärtom. De har bara känt varandra sen aug 2010 och båda var då fullvuxna. Det tog sin lilla tid men nu är de bundisar även om det ALLTID är på Pumas villkor.....


    

Kelstund för ett tag sen.

Av Annica - 18 april 2011 21:00

Det blir lite som glapp emellan skrivelserna just nu. det är tur man inte är någon toppbloggerska för då skulle man fått veta hut!


Sitter med ryggont och tycker lite synd om mig själv. Lyfte upp ett barn idag som inte är nått lättviktare direkt och lyckades såklart att göra mig illa. Har tryckt i mig värktabletter och försökt att röra på mig så mycket som möjligt för att inte stelna. Får se om det blir en citidon till natten. Gillar inte att ta dem, tycker att de är alldeles för starka men kan jag inte sova så...


Annars så har jag och resten av familjen, dvs Emil, Lucifer, Puma och Lucas njutit av det fantastiska vädret, vilket jag antar att ni andra också har gjort? Våren springer fram och jag ser nya vårtecken varje dag jag är ute i skogen. Jag försöker njuta av vartenda ett. Försöker verkligen att ta mig tid och känna våren, stanna upp och njuta! Det är så fantastiskt!


Sen var vi förstås på 40års fest och det dyraste av allt var taxiresan hem, som tur var så blev vi sponsrade av mina föräldrar. Man kan säga att de köpte sig fria från att köra mitt i natten. Men det är sista gången jag tar taxi så långt, fy så illa det kändes att betala nästan 1000kr för att åka bil 5mil!!!! Nej usch!


Nu ska jag se till att få lite massage av min käre fästman! haha, sambo menar jag, fästman lät ju nördigt!

 

Av Annica - 15 april 2011 21:11

Vi har pojkar och flickor på mitt jobb...

   


Och sen har vi ROCKERS!!!  

     

Av Annica - 15 april 2011 13:01

Det är en fantastisk vårdag ute! Solen bara strålar och ozonlagret är tunnare än någonsin... Där tog jag ner er på jorden lite va?!


Nä ni, just nu struntade jag i ozonlagret, jag vill sitta på en filt i solen och njuta av solen med en glass ändå! Gärna ute vid sjön där hemma med Emil på ena sidan och Lucas på den andra. Bara han inte ätit bajs innan, ja Lucas alltså, Emil äter bara bajs vid riktigt festliga tillfällen!


Idag är det fredag och livet känns underbart, igår kom våra ringar som ett brev på posten och de passade som handen i handsken!  Jag är även en hejjare på ordspråk.


Och för er som undrar, nej det var inte ett romantiskt frieri, det var mer som en överenskommelse... Jag sa att "vi kan väl förlova oss på vår sjuårsdag" och Emil instämde med orden, "ja är det en dag som passar för dig?!" Han tycker att jag har varit kräsen när han inte har fått fria på varken julafton eller födelsedag och det är säkert nån annan dag jag sagt så om... nej jag vet, jag är inte lätt att leva med, men det är jag medveten om! 

Så, ingen vit springare, inget knäböjande, inga rosor, inga filmkyssar, ingen romantiskt musik, NADA! That´s life! Men det är Emil jag vill ha och då spelar det ingen roll. 

 

Av Annica - 13 april 2011 22:01

Det har ju varit lite si och så med bloggandet den senaste veckan. Jag har fått sluta med MMS-bloggandet för det blir galet dyrt och bloggpress applikationen till min iphone är inte synkrosinerad med bloggplatsen. Om någon vet hur man lätt byter portal och har lust och tid att hjälpa mig med det så blir jag galet glad! Nåväl, bjuder på några bilder från den gångna veckan.


 

Fyra gånger min tunga!


  Det här är en BRA pinne enligt Lucas.


  Finaste Trollungen och hennes lillfjant till lillebror.


 

Jag och Lucas hittade en telefonautomat i skogen.


 

Myggen har vaknat för i år, bilden är från förra året, tyckte det var onödigt att ta flera likadana. Så här såg jag ut i morse, ja inte exakt, betten sitter lite annourlunda förstås...

 

Av Annica - 13 april 2011 20:51

Ja... alltså vi har förlovat oss nu, efter sju år tillsammans. Jag har inte sagt något till nästan någon för att jag tycker att det känns så krystat... "Alltså... vi har förlovat oss.... liksom... eh..." Bli inte sura.


Ringarna vi ska ha

Ringar från Guldhuset


Ringarna vi har just nu

   

 

Av Annica - 8 april 2011 20:03

Så här ser en riktigt trött katt ut, aningen svårt att blogga vill jag lova...


  Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag och Emil dricka bubbel, kan ni gissa vad vi firar?!

Uppdatering-

----> Vi firar inte vår 7-årsdag 


PS Ni få som vet får inte gissa då blir det inget roligt! DS

 

Av Annica - 6 april 2011 21:46

Suck... Vad ska man göra för att få bra karma?! Mitt MMS-inlägg kom inte upp imorse och nu har det blivit fel på en grej som jag inte kan berätta om just nu för det är hemligt men SUCK!!! Jag blir bara så trött på att saker inte bara kan flyta på som man vill att de ska. Och så måste Lucas vara hemma ensam i morgon och på fredag. Hoppas han släpper in pappa som ska gå ut med honom mitt på dagen.

 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25 26 27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Länkar

Kategorier

Gästbok

Arkiv

Sök i bloggen

Beökare


Ovido - Quiz & Flashcards