Bliip med känslorna utanpå och tankarna inuti

Direktlänk till inlägg 11 december 2011

Vilken dag!!!!

Av Annica - 11 december 2011 21:45

Och då menar jag i positiv bemärkelse!!!


Hundmässa blir man trött av. Vi började med att kolla på Labradorerna. JÄKLAR vilka grova hundar, Lucas ser ut som en pymgmeé i jämförelse! Utställning är inte jättekul att stirra på om man inte är insatt så jag nöjde mig med någon halvtimme inne i utställningshallen. Fotade en del och misslyckades totalt. Suddigt blev resultatet men jag visar några ändå.


 

Den här snyggingen vann sin klass, tror det var hanar-veteraner.


Här är nästa klass, orkade inte stå och vänta på den, nästan alla fick excellent. (heter det va?)

 



 




 


 


Sen är ju typ världens största hundtillbehörsmässa där också. Tyvärr blev jag lite besviken, jag ville ha tag i ett halsband till Lucas och hittade INGET (bland alla tusen och åter tusen halsband) som föll mig i smaken. Så nu har jag önskat mig det här halsbandet av jultomten istället!

    

Sen blev det såklart lite hundgodis också, mässpris på Dentastix, 2paket för 175kr  istället för 1paket för 150kr. Lite skillnad! Och så ofärgat hundgodis (färgat (så som frolic) verkar ge Lucas klåda).


En magväska från SKK, perfekt för skogsturer, får plats med både det ena och det andra i den.


 


Strumpor till mig, 10par för 100kr! Nu kan jag äntligen slänga alla med titthål i. Och så en uppblåsbar vattenskål, perfekt att ha med sig i min nya magväska och såklart i bilen i sommar.


Puma fick sig ett nytt reflexhalsband med flärpar från Boett och så fick jag med mig en klådstillande gel, Viatop. Ska bli intressant att prova, har ju en kli-hund med jämna mellanrum även om jag hoppas att vi funnit källan till det genom färgämnen i godis. Men den blir bra till fukteksemen som säkert dyker upp nästa sommar igen. (Och så har jag ju en kli-sambo också som får eksem på händerna av citrus titt som tätt. Perfekt försökskanin med andra ord.)


Efter fyra timmar på mässan, bar det hemmåt för att sen bära bortåt igen. Var tvungen att hämta Lucas där hemma. Först var vi på halsbandsjakt (tre hundar och två mattar) och sen ut till stallet för en härligt, mörk och kall promenad. Lucas har saknat sina kompisar under sin viloperiod. Men jag kan nu meddela att hätlan är BORTA! Så nu är det fritt fram för hundbus igen.


Ujujuj, nu ska jag sova, ny vecka imorgon, vart tog helgen vägen?

 
 
Ingen bild

Anette

12 december 2011 06:51

Själv ville jag ha ett koppel av särskild modell och nya reflexvästar. TILL SLUT hittade jag ett koppel, mem det var inte billigt. Västar hittade jag inga alls. SÅ mycket folk! Det var nog därför det var svårt att hitta något, och priserna tyckte jag var höga. Det är svårt att fotografera på utställningar, men du fick fina bilder.

 
amme

amme

12 december 2011 21:39

fin blogg!!

http://amaliashastfoto.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annica - 3 juni 2012 14:30


HIPP HIPP HURRA FÖR VÄRLDENS BÄSTA OCH SÖTASTE KATTER IDAG!!!!   Just idag för sju år sedan föddes mina underbara katter. Jag fick ett sms mitt i natten från min kompis som äger mamman. "Den första ser ut som en skölpadda" då visste jag att vi sk...

Av Annica - 3 juni 2012 12:48


Inget regn på dagens morgonpromenad men massa underbara Lupiner och söta små Vinbärssnäckor. Håll tillgodo.   ...

Av Annica - 2 juni 2012 20:30


          Alltså... matte. *suck* Jag fattar inte varför ni kallar det hundväder, det borde ju kallas människoväder eller åtminstone matteväder. Herregud. Det var ju inte direkt skönt ute i morse på morgonpromenaden. Jag uträttade mina beho...

Av Annica - 2 juni 2012 20:13


Hittar ni Labradåren?!     

Av Annica - 2 juni 2012 20:03


...då får man göra det bästa av situationen. Hemmagjorda hamburgare. TIPS! Rostad lök på hamburgare är sjukt gott! Lucas njuter av ett märgben det låter gott när man hör honom men jag ska nog inte testa faktiskt.         ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6 7 8
9
10 11
12 13
14
15 16 17 18
19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Länkar

Kategorier

Gästbok

Arkiv

Sök i bloggen

Beökare


Ovido - Quiz & Flashcards