Bliip med känslorna utanpå och tankarna inuti

Alla inlägg under november 2011

Av Annica - 20 november 2011 15:20

När man blir svart om fingarna efter att man gosat med sin hund så kan det vara dags för ett bad.

Passade på att bada Lucas när han ändå var dyngsur och smutsig efter dagens skogstur. Han är så lätthanterad i de situationerna, öppna badrummet, Lucas går direkt in i duschen och väntar tålmodigt. Man får vrida och vända på honom hur man vill i det trånga utrymmet. Första vatten, sen schampo som ska masseras in ordentligt, sköljas igen och sen balsam och så då ännu en sköljning. Efter det är det handdukstork, MYYYSIGT sa Lucas och så hårtorken därefter. Och så, då när han är nästan helt torr så tog jag fram Furminatorn. Med tanke på mängden päls som lossnat så förstår jag inte hur han kan ha någon kvar! Nu är han iaf ren och glänsande! Men jag längtar till att han börjar lukta som sig själv igen.


 


 


 

Av Annica - 19 november 2011 17:16

3timmar i skogen, terränghajk. Vi har klättrat upp för berg och nerför berg, över stockar och under stockar. Ner i kärr och lyckligtvis upp från kärr, över stenar -dock inte under stenar, skönt att man kan sätta sig på en sten och vila när orken tryter. VILL BLI FRISK NU!!!!


Jag låter bilderna tala för sig själv.

 







   



 



 



 





   

Av Annica - 19 november 2011 12:14

Jag har ett hjärta i mitt handfat.

 

Av Annica - 19 november 2011 11:31

Solen skiner därute. Massa plusgrader är det också. Underbart! Jag längtar tyvärr inte alls efter vintern. Tycker att den kan hålla sig borta till 22december.


Länkningen på gårdagen Anne-träning gick ju som videon visar strålande. Jag hade lite missar Lucas skötte sig perfekt utifrån vad vi tränat på. Mycket mycket mycket slipning kvar men en tävling i framtiden är inte längre helt utesluten. Det är nog bara mina nerver som skulle kunna stoppa oss. Man kan ju inte tro att för ett år sedan var det här en hund som inte ville jobba. Kolla svansen, han trivs med sitt arbete. Och hans matte trivs också med det.


Nu ska jag och min svarta prins bege oss ut på en härlig promenad i solen!


 

PUSS PUSS

Av Annica - 18 november 2011 21:50

Lucas och jag på kvällens träning. Han är så duktig! Jag är så stolt att jag nästan spricker!!!


Tack Anna S för att du filmade!

Av Annica - 18 november 2011 13:00

Jag köpte mig ett par McKinley-kängor för två månader sen, rejäla kängor som verkligen behövs när man är ute i skogen i alla väder. Dock höll de inte måttet, de sprack i en söm. Jag gick tillbaka till butiken och reklamerade dem, inga problem. Blev sen rekommenderad ett par Salomon som skulle vara bättre lämpade för mitt ändamål. (Dubblet så dyra) Sagt och gjort, upp med kortet och betala. SURT, men samtidigt behöver jag ett par ordentliga kängor.


Blev pålurad en impergneringsspray också. När jag läste i skötselråden så rekommenderade Salomon inte alls den sprayen. Så nu har jag beställt rätt spray från Outnet, bästa servicen på länge måste jag säga. Ringde dem och rådfrågade och hon sprang runt och letade reda på rätt person att fråga, kollade vilken sort jag skulle ha. Sånt gillas! Tack Anna på Outnets kundservice!


Så nu ska jag åka tillbaka och lämna tillbaka sprayen hos sportbutiken. Sen hoppas jag att storyn med mina kängor är över!


Intressant va!!!


 

Av Annica - 18 november 2011 11:19

Jag blir galen! Vad är problemet?! Fäll trädet nu! Det är sjukt och rötskadat. Hoppas att de släpper en gren i huvudet på någon av aktivisterna! Banka lite vett i dem! Braka ner nu!


Av Annica - 18 november 2011 11:00

Ojojoj, vilken grå novemberdag det är ute! Här inne sitter jag och tråkar. Det är så otroligt tråååkigt att vara sjuk. Värdelöst. Nått litet men oj så stort som lyser upp i sjuktråket är att lilla Brandbil föddes igår. Emils bror fick sitt andra barn igår morse. Storebror K till har bestämt namnet... Det får vara arbetsnamn har vi fått rapporterat. Men att ha det som andranamn borde väl vara okej? Vad säger ni skatteverket?!


 


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5 6
7 8
9
10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Länkar

Kategorier

Gästbok

Arkiv

Sök i bloggen

Beökare


Ovido - Quiz & Flashcards