Bliip med känslorna utanpå och tankarna inuti

Alla inlägg under november 2011

Av Annica - 14 november 2011 19:00

Hemmagjorda pizzan står i ugnen och blir klar... Avundsjuka?


Jag har inte så mycket ork och energi till att skriva men nått ska jag väl underhålla med denna måndag? Jag kan tala om att jag precis stjälpt i mig en kopp "te", jag skriver te med har-öron för jag vet inte om det räknas som te? Varmt vatten, ingefära, vitlök och honung. Fick tipset om att det är en dunderkur mot förkylningar. Så, upp till bevis, snart kommer jag dock att bli överdrivet kissnödig. En halvliter på en kvart liksom.


 

Te eller häxbrygd?


Nåväl, efter jobbet hastade jag mig hem till min ensamma hund så att vi skulle få en gnutta dagsljus, eller ja kvällsljus egentligen, på vår skogspromenad. Pannlampa is the shit kan jag meddela. Visserligen var min urkass idag men men. Det är bra att kolla batterierna innan man beger sig ut i en mörk skog.


   

Vi syns i alla fall i mörkret!



Hittade ett lustig bo på en buske, någon som kan veta vad som bor där inne? Hasselmus?

 



Härligt kvällsljus var det i alla fall!


Sjön

    

Nähä ni, det blev ju värsta inlägget ändå. Vad jag kan! Nu ska jag gå och äta min pizza framför tv:n!

Av Annica - 13 november 2011 20:15

Jahopp, söndag igen då. Tänk att helgerna ska sworsha förbi som värsta JAS-planet, ja förutom när de kraschar då.


Dagen har bestått av lång soff-tv-frukost till att börja med. Sen tvättade Emil bilarna och bytte till vinterdubbar på min.

Under tiden gick jag och Lucas rakt ut i skogen med kompassen i näven (jag hade kompass, inte Lucas) och bara vandrade runt, kom hem två timmar senare. Då hade vi trampat i träsk, hoppat över okänt antal stockar, krupit under granar och skrämt bort älgar och vildsvin med hjälp av min förkylda trumpetnäsa. Effektivt, kan jag verkligen rekomendera, inga vilda djur i sikte! När vi planlöst irrade omkring hittade jag den här coola stenen. Värsta sprickan!


 


Väl ute på trygg mark igen, dvs hemma-åkrarna fick jag ett erormt behov av att fota min söta hund. Ni slipper se alla bilderna men några måste ni allt se.

 


 


Hans fina jaktväst som inhandlades förra året har gått och blivit för stor. Eller så har hunden krympt och omfördelat sin kropp lite grann. Det överflödiga skinnet i halsen får vi stå ut med. Nån plastikoperation ingår tydligen inte i försäkringen, märkligt...


Efter det så var det dags att fira lilla pappsen. Även om farsdag är ett kommersiellt jippo så vill jag ändå fira min pappa. Så det så!

 


  Sen var ju såklart mina trollungar med också.

 

Emma hjälper farmor att vispa grädde.



 

Jakob tyckte att blixten var en aning jobbig!

Av Annica - 12 november 2011 22:16

Jag hittade bilderna från på vår lägenhet från försäljningen idag.


                     

Jag kan sakna vår lägenhet, jag tyckte så himla mycket om den! Men jag skulle inte byta tillbaka för nått i världen!!!

Av Annica - 12 november 2011 20:30

Nu äntligen har den konverterat klart!

Kolla på Lucas när det gått ca 40sek. Han kollar på mig och ser ut att tänka: Men matte varför filmar du det här? Sluta!


 

Synd bara att bloggplatsen tar ner kvalitén på klippet bara.

Av Annica - 12 november 2011 17:15

Idag har vi minsann haft finbesök i överforsskogarna! P, henns dotter och hennes fina rottwiler Alva samt Malin, Chans och Tove var på besök. Vi gav oss ut på en två timmar lång skogspromenad. Snacka om terrängkörning med vagnarna. De där två skulle kunna bli testförare åt diverse barnvagnstillverkare ska jag säga er. Stenar, rötter, broar etc. inget var i vägen. Visserligen fick vi hjälpas åt ibland men det gick.


Lucas och Alva busade och den unga damen gav sig inte när Lucas gick in i "laisymode". "Kom igen nu, lite till röjer vi" och så svår är han inte. Hon är ju rolig ju, Alva. Chansen var supernöjd att slippa  antastas av de stora hundarna. Skönt att strosa för sig själv och slippa leka med såna stora jobbiga gåpåiga klumpar! Alla var nöjda och glada.



Jag hade tänkt att lägga upp en film också men datorns bråkar med mig. Den tog ju bara en kvart att ladda upp också. Åh suck! Aja, försöker lite senare.

Av Annica - 12 november 2011 14:50

En underrubrik i Aftonbladet idag...


Bard vill att alla killar blir utslagna – sist ut var André som nu går till motattack.



Vad jag vet är Robin också en kille, även om det är svårt att tro ibland.


 

Tjej eller kille? Jag tycker mest det ser ut som Liza Minelli och där har vi ju samma fråga igen, det är som en ond cirkel.


TV
Av Annica - 10 november 2011 21:15

Drog till mig i nacken på jobbet idag. Lyfta barn är ingen lek vill jag lova. Men med min underbara vetekudde (julklapp från jobbet, börjar ana varför vi fick den nu när jag tänker efter...) så är värken för tillfälligt ett minne blott!


Jag fick hem min snygga almanacka idag också, älskar den! Levernas på en dryg vecka, snabbt och bra! Tyvärr var den lite trasig i ena kanten. Har mailat dem nu och väntar på svar.


 

Ett litet paket...


 

med min snygga almanacka!

Av Annica - 8 november 2011 22:00

Ni är väl trötta på att höra om min duktiga hund nu, kanske är roligare med äta bajs, inte lyssna- historier? Nåväl, idag kan jag inte bjuda på någon sådan för jag har ingen. Träningen däremot! Oh my god!!! Bad Emil filma en inkallning (som vi jobbat med i tre dagar) tyvärr är det november och sverige, det betyder mörkt! Men starten kom med och min härliga röst! Skruva upp och njut!



 

Nu ikväll blev jag lite rastlös så jag och Lucas trixade lite. Här är hopp - lägg dig - stanna. Inte så avancerat men lite hjärngympa blir det allt för min prins. Nu blir det duschen och sängen för min del, först ska jag bara försöka förhandla bort kvällskissen med Lucas. (Ja att Emil ska ta den istället då, inte kissen, promenaden).

 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5 6
7 8
9
10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Länkar

Kategorier

Gästbok

Arkiv

Sök i bloggen

Beökare


Ovido - Quiz & Flashcards