Bliip med känslorna utanpå och tankarna inuti

Alla inlägg under december 2011

Av Annica - 12 december 2011 22:49

Hallå bloggplatsen-crew!!!??? Vart är Iphone-appen?


Imorgon är det Lucia på jobbet hysteriskt men ändå mysigt. Jag ska nog slå alla med häpnad imorgon och spöka ut mig till fullblods Lucia. Hela kittet, särk, rött band i midjan och ljuskrona, har inte planerat att svimma förstås så då kanske jag inte platsar?


Jag letar och letar efter julstämmningen men hittar den inte. Får nog inse att den är borta, blir mer och mer som grinchen. Snart hatar jag väl julen!

 







Av Annica - 11 december 2011 21:45

Och då menar jag i positiv bemärkelse!!!


Hundmässa blir man trött av. Vi började med att kolla på Labradorerna. JÄKLAR vilka grova hundar, Lucas ser ut som en pymgmeé i jämförelse! Utställning är inte jättekul att stirra på om man inte är insatt så jag nöjde mig med någon halvtimme inne i utställningshallen. Fotade en del och misslyckades totalt. Suddigt blev resultatet men jag visar några ändå.


 

Den här snyggingen vann sin klass, tror det var hanar-veteraner.


Här är nästa klass, orkade inte stå och vänta på den, nästan alla fick excellent. (heter det va?)

 



 




 


 


Sen är ju typ världens största hundtillbehörsmässa där också. Tyvärr blev jag lite besviken, jag ville ha tag i ett halsband till Lucas och hittade INGET (bland alla tusen och åter tusen halsband) som föll mig i smaken. Så nu har jag önskat mig det här halsbandet av jultomten istället!

    

Sen blev det såklart lite hundgodis också, mässpris på Dentastix, 2paket för 175kr  istället för 1paket för 150kr. Lite skillnad! Och så ofärgat hundgodis (färgat (så som frolic) verkar ge Lucas klåda).


En magväska från SKK, perfekt för skogsturer, får plats med både det ena och det andra i den.


 


Strumpor till mig, 10par för 100kr! Nu kan jag äntligen slänga alla med titthål i. Och så en uppblåsbar vattenskål, perfekt att ha med sig i min nya magväska och såklart i bilen i sommar.


Puma fick sig ett nytt reflexhalsband med flärpar från Boett och så fick jag med mig en klådstillande gel, Viatop. Ska bli intressant att prova, har ju en kli-hund med jämna mellanrum även om jag hoppas att vi funnit källan till det genom färgämnen i godis. Men den blir bra till fukteksemen som säkert dyker upp nästa sommar igen. (Och så har jag ju en kli-sambo också som får eksem på händerna av citrus titt som tätt. Perfekt försökskanin med andra ord.)


Efter fyra timmar på mässan, bar det hemmåt för att sen bära bortåt igen. Var tvungen att hämta Lucas där hemma. Först var vi på halsbandsjakt (tre hundar och två mattar) och sen ut till stallet för en härligt, mörk och kall promenad. Lucas har saknat sina kompisar under sin viloperiod. Men jag kan nu meddela att hätlan är BORTA! Så nu är det fritt fram för hundbus igen.


Ujujuj, nu ska jag sova, ny vecka imorgon, vart tog helgen vägen?

Av Annica - 10 december 2011 16:32

Åkte och hämtade ett paket idag, anade att det skulle vara ganska stort men paket som skickades ut till mig var inte stort, det var gigantiskt! Nu väntar jag på de två sista klapparna sen är vi klara för i år. 


 

Stort- större- störst- mitt paket!


 

I paketet fanns det två till paket...


 

Och en faktura som de gjort lite "snällare" med hjälp av ett sött trähjärta!


Nu hinner jag inte med er någe mer, måste ta en snabbdusch och sen bär det iväg till Farsta och mys med bästa tjejgänget!

Av Annica - 8 december 2011 21:22

Den här veckan känns så konstig, i tisdags kändes det som fredag men det är torsdag och den har gått snabbt fast att den varit jobbig på nått sätt.


Imorgon är det alltså fredag och vi ska gå på julbord på Gondolen med jobbet. Ser fram emot det massor, har hört massa bra om Godolens julbord.


Äh va larvigt det lät. Larvblogg. Nu ska jag sätta mig och sy några stygn i min klänning, ja ni hörde rätt. JAG-SKA-SY! Eller sy och sy, men jag, försöka iaf. Tänkte det skulle vara trevligt att äta julbord utan bröstchock.


Nåväl blir till att packa overallen och vinterstövlar till finklännigen antar jag, med tanke på stormvarningarna. Oh well. Sy nu, kissa hunden och sen sova. Blir till att gå upp tidigt som attan imorgon. Måste lämna Lucas hos pappa innan jobbet. Tjing!

Av Annica - 7 december 2011 20:59

Fick en förfrågan om jag ändrat åsikt i några av frågorna som var i intervjunen jag la upp för någon dag sen. Några saker har väl ändrats.


Jag vill jobba med djur när jag blir stor, kanske starta något eget?


Jag lagar INTE mat 3-4ggr/veckan, kanske 1 eller 2, max!


Min drömresa går nog inte till island längre, fast jag har inget bättre svar så det får väl stå kvar.


Min hjälte? Ingen aning, någon som har förslag?


Vem som bestämmer då, ja det är väl den sjuka delen av min hjärna, den som har tvångssyndrom och damp.


Och nej jag skulle inte längre vilja vara en tiger för då skulle jag nog vara död vid det här laget, en fågel kanske?

Av Annica - 7 december 2011 20:30

Jag hoppas verkligen att mitt illamående kommer från för stort intag av lasagne till middag och inte av kräksjukan som härjar så smått på jobbet.


Lucas hälta ger sig mer och mer för varje dag! GLAD!


Mycket jobb har det blivit den här veckan, med tre personal borta blir det en del övertid och ökat arbetsbelastning. Inte så farligt men tillräckligt för att det ska kännas i knoppen. Snart julov i två och en halv vecka! Tjohoo!


Nåväl, annars så är julklapparna i princip klara, nått litet kvar till pappsen bara. Klickade hem de sista "stora" sakerna igår så nu är det bara att vänta på att de ska dimpa ner på ICA så att jag kan plocka hem dem och slå in dem. Man bara måste älska nätshopping!


Nej ni, nu är det slut på lösrykta meningar. Ska ta mig en dusch och fortsätta att ignorera mitt illamående som pockar på uppmärksamheten. Har massor med kul att göra hela helgen så jag vill VERKLIGEN INTE bli sjuk nu! julbord på gondolen på fredag, middag med tjejerna på lördag och hundmässa på söndag! Funkar pepparkorn?!

Av Annica - 6 december 2011 21:26

Ni fick vara utan blogg igår. Jag mådde allmänt piss, fysiskt. Ont i magen och illamående, det konstiga är att när jag tillslut chansade och drog i mig mirakelmedicinen Alvedon så släppte nästan allt magont och med det minimerades illamåendet också. Konstigt. Idag har magen varit bättre den har molat lite grann så där i bakgrunden bara, däremot har huvudet värkt. Tror att kroppen försöker säga mig något.

Intressant med sjukdomshistoria va!


Var en sväng i julklappsträsket igår också, nu är det bara två klappar kvar men då ska ni komma ihåg att det har bestämts att man bara ska köpa till en person i den "ingifta" familjen (förutom barnen). Skittrist enligt mig men jag hade tydligen ingen rösträtt i den frågan.


Om ni undrar hur det går för min labradåre så är det så här. Han haltar minimalt i skritt, traven är det lite mer knackigt i. Han är full av energi och bus, igår försökte han busa på promenaden, drog tag i kopplet med tänderna och skulle dra iväg. Men det blev inget me´t! Han har vila hur tråkigt det än är, vill ha en frisk hund nu.


Nu blir det duschen och sen raka vägen i säng, imorgon väntar en allt annat än en lugn dag på jobbet, det går både kräksjuka och feber bland personalen, addera ett kyrkbesök till det också så har ni min dag. Fast jag får inte gå i kyrkan, jag får bara bli av med en kollega till det. Men det går nog, snart är det jullov! Tjohooo!!!

Av Annica - 4 december 2011 16:20

Intervju från nogg.se, år 2007.


Hur många timmar sover du per natt?
6

Det här vill jag bli när jag blir stor
Dagisbarn

Det här får mig att bli alldeles vansinnig...
Mitt är mitt och ditt är ditt, ta inte mitt då blir jag ARG!!!!! Att folk inte fattar!

Vilken egenskap vill du helst se hos andra?
Ärlighet

Hur var du som barn?
Damp-light kan nog beskriva mig ganska bra. Är inte helt frisk ännu. Väldigt svårt att sitta stilla! Jag sjöng nog jämt och hittade på hyss som väärst Emil:en! =oP

Vad tycker du om fildelning?
Love it!

Varför bloggar du?
Tycker om att skriva om mig själv! =oP

Vad kan man leva utan?
Mygg, tidiga morgnar då regnet öser ner, urinvägsinfektion.

Vilket är viktigast hos din partner?
Han älskar mig och bara mig!

Hur ofta lagar du mat hemma?
3-4dagar i veckan, resterande lagar min sambo mat!

Vilket lands matkultur tycker du bäst om?
Italien tror jag.

Är du pinsam på fyllan?
Är inte alla det?!

Vilken var din första konsert?
Kommer inte ihåg... jo vänta BSB

Hur ser folk dig?
Som en "glad skit" tror jag!

Värsta känslan?
Svartsjuka....

Favorit tv-program?
Gilmore Girls, Grey´s Anatomy

När grät du senast?
Idag till nån film eller nått tv-program.

Är du vidskeplig?
Litegrann

Vad skulle du vilja ändra i ditt liv om du fick ändra på vad du ville?
Min lathet!

Vart går din drömresa?
Island tror jag...

Vem är ditt drömragg?
Lauri i The Rasmus

När blir man vuxen?
Kan man bli det?

Vem är din hjälte?
Mia Thörnblom

Vad tror du på?
Mig själv

Vilken dokusåpa skulle du helst vilja vara med i?
Big Brother i begynnelsen....

Vem var din första kärlek?
Chrille....

Vem har makten i ditt liv?
Jag, jag och djuren (ingen kan motstå deras hungervrål)

Har du mobbat någon?
Antalgligen *skäms*

Vilket djur skulle du vilja vara?
Tiger

Har du någon fobi?
Bomullsknarr


Moraliska frågor


Är det okej att döda djur för att få mat eller kläder, fast vi kan ana att djuren lider?
Inte om man kan skaffa det på annat sätt

Är det omoraliskt att vara otrogen?
Otrohet är vidrigt!

Är det okej att en rik person köper en fattig persons njure för 1 miljon kronor?
Ja för då kan båda leva ett ganska drägligt liv....

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6 7 8
9
10 11
12 13
14
15 16 17 18
19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Länkar

Kategorier

Gästbok

Arkiv

Sök i bloggen

Beökare


Ovido - Quiz & Flashcards