Bliip med känslorna utanpå och tankarna inuti

Alla inlägg under september 2008

Av Annica - 12 september 2008 17:45

Är precis vad jag är idag!!!! kan inte berätta varför (hemlis) men jag är det! :-D

PS Jag vet att jag har en stadig läsarkrets därute men det skulle vara kul att få lite feedback också... dvs. kommentera mera!!! DS

Av Annica - 11 september 2008 00:30

...är ett rum som man använder oftare än man tror... nu har vi iaf. toalett och en dusch... med kalltvatten i. blev nått fel på varmvattenkranen så Emil fick ringa fastighetstjänst, dom kommer imorgon och fixar den så ingen träning för mig ikväll alltså. :-(


Imorgon ska jag och S ha räk/film-kväll här hemma, någon som har nått förslag på film man kan se?


Igår när jag var på IKEA köpte jag ett skrivbordsställ (se bild) samt en liten minibyrå. Spikade ihop den idag på rasten det blev superbra. Ser mycket bättre ut än att ha alla papper fullt synliga i fack, det ser så rörigt ut tycker jag. Ordning och reda! ;-)


Nu ska jag städa hos marsvinen och sen blir det sen middag (som vanligt) och tv. Slapp! skönt, måste lägga mig tidigt ikväll igen, är så himla trött. :-( Men idag fick vi en liten kompensation på jobbet för att det har varit så körigt det senaste året med personal borta. Det var trevligt att få uppskattning, då orkar man kämpa på mera. :-D


PS snart är det dax för Coldplay på Globen!!!! yes! DS


uppdatering: Lucifer fattar inte varför matte inte sätter på vatten åt honom i handfatet och varför finns det ingen "propp" att väsnas med så att matte blir galen och trollar fram vattnet som hon alltid gör????


 

Av Annica - 10 september 2008 18:30

mitt hem är en röra. Emil har börjat att renovera badrummet och som vanligt går det inte som man tänkt sig. men det blir nog bra. är utan toalett, dusch o handfat tills imorgon, eller vi får spola genom att hälla en hink vatten i toan så det funkar men ändå...
fel färg på kakelplattorna blev det också. så nu sitter det två vitvita på väggen. (det finns två olika vita såklart...) vi får se om de byts ut... de kanske inte syns bakom handfatet.

Var på Ikea nu ikväll med G... fyy faan!!! vad folk och såklart så satt segmärta i våra kassa.

körde lektion efter jobbet, gick super bra och jag parkerade klockrent i en ruta mellan två bilar, backandes. :-) Men nu är det en o en halv månad till nästa lektion då dom är totalt fullbokade! :-( får köra i G:s bils så länge alltid nått. Nu ska jag lägga mig.


OBS! OBS! OBS! LÄS EJ OM DU SKA SE ARN-FILMEN OBS! OBS! OBS!

Arn-filmen var jättebra! grinade massor....var dom tvungna att döda hästen? och var han tvungen att dö? varför? helt onödigt!!!!

Av Annica - 9 september 2008 17:30

jaha, så var vi två igen då... M:s son är sjuk så hon vabar. två dagar den här veckan var vi tre... först sjukskriven i tre o en halv vecka, jobba två dagar och så vab. Jag vet ärligt talat inte hur länge jag kommer att orka det här... det tar knäcken på mig.


Ikväll ska vi på bio och jag som har sett fram emot det jättemycket vill nu hellre bara lägga mig i sängen och dra täcket över huvudet. Orkade inte ens köra ett ordentligt pass idag. Benen o armarna kändes som spaghetti. Körde 25minCT och 100SU. :-(


En trevlig sak är att jag körde lektion i morse och det gick helt okej, har ju haft ganska mycket problem med den nya bilen... Det dumma är att jag har en lektion imorgon em och sen har jag inga flera inbokade. när jag skulle försöka att boka in flera så var det fullt! dom hade nån strötid mitt på dagen men då jobba man ju. :-( Hade han inte bytt bil så hade jag kunnat köra upp om bara några lektioner... men men... inget att göra åt. Nu ska jag boka halka. Har försökt att ta hänsyn till jobbet men har nu insett att det inte går. Måste boka nu. Jag är i princip aldrig borta så det får dom ta.


Fick besked idag att jag ska få gå en kurs inriktad på 1-3åringar inom Montessori och Jespers Juuls principer. Skoj!!!

Av Annica - 8 september 2008 20:00

Börjar komma igång riktigt bra med träningen nu, 4pass förra veckan och nu har jag precis gjort veckans första. Jag la på10armhävningar till idag och höjde nivån på CT:n ett snäpp. Så 40minCT, 30armhävningar+200situps...

Imorgon ska jag och Emil gå på bio, vi ska se Arn... lite vardagsmys. Jag tyckte jättemycket om första filmen så jag ser verkligen fram emot den här.

Nu ska jag slänga mig i duschen...

Av Annica - 7 september 2008 22:30

idag har vi hjälpt G i hans lägenhet, skruvat ihop IKEA-möbler, handlat saker, storhandlat mat mm... är så trött nu, ska hoppa i sängen bums!

Av Annica - 5 september 2008 18:30

Jaha nu var det då fredag igen då! Ska alldeles strax hoppa upp på CT:n och köra ett pass efter det är det helg!
Imorgon blir det IKEA på fm. vi ska köpa en ny badrumsmöbel(?säger man så?) till lägenheten, och G ska köpa möbler till sina nya lägenhet efter det blir det middag med M o J och deras son J. trevligt! länge sen!

Blir kort kort idag. Orkar inte skriva mera! :-)

Av Annica - 4 september 2008 19:45

Jag fick världens flyt när jag tränade idag, 40min CT kändes plättlätt... 200situps och dom vanliga 20armhävningarna gick som smort... men att armhävningar är så jobbigt! blö!

Vi var uppe och tittade på G:s lägenhet nu ikväll, superfin! Men inte en persienn fanns det, man tror ju att nybyggda us ska ha det men icke!

Sen en varning till alla tjejer som använder troskydd (de flesta alltså) :-) köp inte Libresse och om ni mot förmodan gör det, kolla att dom inte är parfymerade... jag tog en förpackning ur hylla på Coop och sen när jag skulle använda dem så var de just parfymerade... luktar apa och jag får huvudvärk av dem... jättebra Libresse, verkligen!!!! *morr*

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18
19
20 21
22
23
24
25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Länkar

Kategorier

Gästbok

Arkiv

Sök i bloggen

Beökare


Ovido - Quiz & Flashcards