Bliip med känslorna utanpå och tankarna inuti

Alla inlägg under september 2008

Av Annica - 20 september 2008 12:15

jäklar vad bra alltså! sååå bra. så mycket fakta och information, givande samtal.... känner mig jätteinspirerad!

nu ska jag kolla på video och äta godis med S.... slappetislapp...

bwt... en till hemlighet som jag är jätteglad för... mer info kommer senare... :-D

Av Annica - 20 september 2008 12:15

jag har haft min första dag på kursen, den är superbra! orkar verkligen inte skriva mer nu måste hoppa i säng så att jag orkar med morgondagen.

Ett underbart roligt filmklipp till er så länge....


 

Av Annica - 18 september 2008 12:15

ikväll smäller det! ska bli så kul! jag ska gå med Terra och hennes flickvän Johanna. hinner inte skriva mera, måste hoppa i duschen , käka en snabb middag och sen iväg till le globe! :-D

recension när jag hinner... fullt upp den närmsta veckan!!!


 


--------------------------------UPPDATERING KL23.35---------------------------------------


OJOJOJOJOJ!!!!!!!!! GOOSEBUMBS!! ni missade nått om ni inte var där! kommer att lägga upp lite bilder på FB senare. dom är inte särskilt bra kvalité på vi satt lite illa till för det, 50trappar, behöver jag säga mera? :-)

Av Annica - 17 september 2008 19:15

nu ikväll har jag bakat muffins, tyvärr så blev dom lite torra då jag lät dem vara inne två minuter längre än vad dom skulle, tyckte att dom var så kladdiga först... men vadå, man måste ju prova sig fram.... :-)

Nu är äntligen duschen igång men det är då faan att nått ska gå fel hela tiden. När jag kom hem så låg det en lapp innanför dörren där det stod att hantverkarna tyvärr råkat ut för en lite olycka då dom fixade kranen... det var lite blött kan man säga. alla tidningar var helt dyngsura samt våra handdukar (som de använt för att torka upp efter sig), Men men, det är sånt som händer så jag tänkte inte mer på det... MEN när jag skulle tvätta handdukarna och skulle sätta på tvättmaskinen så slog jordfelsbrytaren av...... alltså måste de ha fått in vatten i elledningen till tvättmaskinen. *suck* fick inte ta i dem så jag hoppas att de ringer upp imorgon.
Imorgon är det coldplay!!!! yesha!!!!


TASTELINES LÄTTA MUFFINS...

Jag la i extra choklad plus vitchoklad.... choklad ä gott.... :-P

Ingredienser för 12 portioner
5 dl vetemjöl
3 st ägg
1,8 dl kakao
25 gram margarin
2 dl mjölk
2,5 dl socker
2 tsk bakpulver
0,5 tsk salt
1 dl mörk choklad, hackad
2 dl florsocker
1 krm olja
1,5 msk vatten
30 gram mörk choklad

Tillagning

1. Sätt ugnen på 200 grader.

2. Smörj en muffinsplåt för 12 muffins med lite smör.

3. Blanda mjöl, 1.5 dl av kakaon, bakpulver och salt.

4. Hacka chokladen i små bitar.

5. Vispa ägg och socker vitt och pösigt.

6. Smält smöret och rör ner i äggsmeten, tillsätt sedan mjölken och mjölblandningen.

7. Tillsätt den hackade chokladen.

8. Fördela smeten i muffinsplåten eller i 12 st stora pappersformar.

9. Grädda mitt i ugnen ca 16 minuter.

Glasyren:
Smält den ohackade chokladen, tillsätt siktat florsocker och 2.5 msk av kakaon, vatten, olja.

 

Av Annica - 16 september 2008 22:30

....gör det i min axel och så värker halsen. :-/ vill och kan inte bli sjuk nu, har tusen saker inbokade de närmsta veckorna. Bara att trycka i sig ipren, c-vitamin och sån där förkylningsmedicin som jag aldrig kommer ihåg vad den heter.


M kommer och jobbar imorgon iaf. skönt. Nu får vi förhoppningsvis vara tre resten av veckan...


Har äntligen fått tummen ur och gått ner till källaren med frigolitlådorna som stått här sen den i början av Augusti, ibland är det bra jobbigt att göra vissa grejer fast att det egentligen bara tar 5min. :-)


Nu ska jag duscha och sen ska jag sätta mig med en bra bok och dricka världens godaste te, Sylves lilla gröna, från Kränku på Gotland! Love it! Jag måste försöka att få tag i någon som ska till Gotland snart för det börjar att ta slut. :-(


 

Av Annica - 15 september 2008 17:45

Nu är jag sååå less på att ständigt vara två på jobbet. varken vi eller barnen mår bra av det. ständigt nya personer som kommer, fattas bara att våra nya pluttar får bakslag pga av det här! En lösning måste hittas! Jag är så trött att jag sitter och darrar... Det ska inte få vara så här! :-(

Av Annica - 14 september 2008 17:30

Arbetsdag idag. Emil pillar med badrummet och jag har precis avslutat min storstädning av kylen! isch vad smutsig den var!!! tänkte ju inte på att ta före bild då det känns ju inte som någon ide att den en efter bild. :-/ men nu är den skinade ren och det finns massor av plats att ställa saker! (fast att jag inte kastat mycket alls)

M var precis här och lämna MaryKay-produkter till mig och tog en snabbfika. Jag har lovat att hjälpa henne med MK-makeup på hennes klasser, ska bli superkul! Men jag måste nog träna lite mera om jag ska kunna göra det och få "betalt" för det. Någon som vill ställa upp?! :-)

Ikväll ska vi på middag hos C och S, S ska göra fiskgratäng fast det hette nått mycket bättre på norska typ fiskfurm... och så ska vi få nybakat bröd till mums!!! Det ska bli supergott!!! :-)

Måndag imorgon får se om M är på jobbet, hoppas det. Nu kommer Lucifer och lägger sig över mina armar för att matte ska sluta knappa på datorn och kela med honom istället... bäst att lyda.

 

Av Annica - 13 september 2008 00:30

Middag för att fira svägerskans födelsedag ikväll. mysigt! emil jobbar som vanligt men men, så är det att vara tillsammans med en kock. jobb varannan helg. :-( nu är jag ute hos föräldrarna i årsta havsbad för att låna deras dusch, bara kallvatten i våran fortfarande. :-/
var och köpte present till A idag, köpte världens sötaste kasse att lägga presenterna i. den är underbart söt!!!
Nu ska jag slänga mig i duschen, har inte tvättat håret sen i onsdags.... blö!


 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18
19
20 21
22
23
24
25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Länkar

Kategorier

Gästbok

Arkiv

Sök i bloggen

Beökare


Ovido - Quiz & Flashcards