Bliip med känslorna utanpå och tankarna inuti

Alla inlägg den 21 juli 2010

Av Annica - 21 juli 2010 15:30

Har tappat räkningen på alla fästingar jag plockat på Puma är säkert uppe i 25-30stycken.

Upptäckte precis att hon bitit av endel av sin ena hörntand men det är så lite så det är nog ingen fara. Sen ser det ut som att någon har klippt henne. "mameluckerna" på bakbenen är borta och all hennes lejonman är bra mycket kortare än i vanliga fall. Antingen har nån haft henne inne hos sig en tid och typ klippt henne hur de nu klarat av det då hon knappt accepterar nån annan än mig i såna lägen eller så har det varit så varmt så att hon fält massa päls och att det märks så väl just på de ställena. För att hon varit ute i det fria länge är det inga tvivel på. Hon har gräskapslar i hela pälsen och var vansinnigt hungrig och törstig plus alla fästingar då. Vi har ju en "galen" (eller ett orginal kanske) katt-tant i området, kan det ha varit hon som har "fångat henne" för att senare släppa henne när lapparna dök upp och det blev polisanmält??? Jag får väl aldrig veta antar jag.

Av Annica - 21 juli 2010 11:43

Hon är hemma, hon är hemma, HON ÄR HEMMA!!!!

 

Inatt hörde jag ett majuu utanför men kom snabbt fram till att det var grannens katt, Snowy.  Emil gick ut en vända ändå bara för att kolla. Då hör han att det knastrar i gruset, konstigt, tänker han, så nära brukar inte Snowy gå... Men det var inte Snowy det var våran prima ballerina, våran vackra, underbara, bitchiga, fina, söta, argsinte PUMA!!!! Rufsig, tufsig, smutsig, tovig och framförallt HUNGRIG! Hon tryckte i sig 2dl torrfoder (en dagsranson) och drack girigt ur vattenskålen. Vi bara stod och pussade och kramade och gosade henne i flera minuter. Jag ringde pappa, som jag vet varit lika orolig, tolv på natten. Men jag vet att han inte brytt sig även om han sovit. Jag var så lycklig att jag grät. Pappa sa att "men nu är hon hemma så torka tårarna" men det gick inte de bara rullade ner för kinderna i strid ström. Mamma, älskade mamma, hon sa bara "vad var det jag sa?? hon kommer när allt lungnat sig!" Så rätt du hade!


    


Hade tänkt vänta med tovor och fästingar till morgondagen men klasarna av ärtstora fästingar fick mig att plocka dem bums. Sen tog vi de värsta tovorna, de som såg ut att göra ont. Och Puma, hon bara sov i husses famn när matte for fram med sax och kam i högsta hugg! Hon njöt verkligen av att äntligen vara där hon hör hemma!



Vart hon har varit och vad hon har gjort får vi aldrig veta men huvudsaken är att hon nu är hemma och att hon är oskadd!!!! Och tror ni hon höll sig inne? Nej, klockan sex väckte hon mig och skulle ut, antagligen tryckte det på för två timmar senare ville hon in igen. Hon låg tvärs över mig i sängen säkert tjugo minuter (rekord för Puma, inte henns grej) Både hon och jag behövde tanka lite av varandra! Så här länge har vi inte varit skilda år någonsin och förhoppningsvis ALDRIG ALDRIG MERA!!!


 


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5
6 7 8
9
10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Länkar

Kategorier

Gästbok

Arkiv

Sök i bloggen

Beökare


Ovido - Quiz & Flashcards