Bliip med känslorna utanpå och tankarna inuti

Alla inlägg den 29 juli 2010

Av Annica - 29 juli 2010 23:30

Saker man kan göra när man är gräsänka

  • Äta Ben & Jerrys utan att behöva dela med sig.
  • Kolla på olika tv-serier huller om buller, ett avsnitt Greys, ett avsnitt Gilmore, lite Satc.... Ja, ni fattar. Utan att nån suckar och tycker att man är hopplös när man inte kan bestämma sig.
  • Sätta på en film och gå därifrån och göra tusen andra saker.
  • Städa marsvinsburen tolv på natten.
  • Jaga skalbaggar utan att nån tycker att man är mjäkig som inte vill ha ihjäl dem.
  • Dricka cola sent på kvällen för det gör inget om jag inte somnar förrens fyra på morgonen.
  • Läsa bloggar flera gånger om dagen utan att få höra att man är bloggberoende.
  • Blogga, blogga och blogga.
  • Lyssna på ljudbok i flera timmar och pilla sig i naveln.
  • Duscha tills varmvattnet tar slut.

Men oj vad jag saknar min älskling nu! Imorgon kommer han äntligen hem till mig igen! Längtar, längtar, längtar!!!!!

Av Annica - 29 juli 2010 19:45

Det är en sak att ha de små krälande vita äckliga sakerna i komposten  men måste de ta sig utanför den? Okej att det säkert välde in vatten så att de höll på att drunkna, men ändå.... ICK!!!


Av Annica - 29 juli 2010 17:35

Kul att det regnar så mycket att Iphonen tappar teckningen vilket resulterar i att jag inte kan lyssna på min ljudbok som precis är i det sista spännade skedet!!!! TYPISKT!!!

Av Annica - 29 juli 2010 12:30

Katterna var det ja...


Frågade ju sköterskan igår om Pumas uppblåsta mage. Hon trodde det kunde vara gaser och och ska få pro-kolin+, nyttiga magbakterier. Men eftersom att jag inte riktigt tyckte det stämde med hennes symptom så googlade jag runt lite och upptäckte snabbt att min misstankar om att det kanske är mask besinnades. Så nu har jag varit på apoteket (efter veterinärens råd) och inhandlat 2x kollamasken-smådjur a 320kr plus en ny Pro Kolin+. Över 700kr gick kalaset på. Vad gör man inte för sina pälsklingar???


Och så lillgrisen då...


Fick jag tid till Doris imorgon, just det besöket kostar nog inte så mycket men eventuell behandling och tyvärr säkert en sövning och operation i framtiden lär gå på många sköna slantar! Tur de är försäkrade iaf...

Av Annica - 29 juli 2010 11:10

Hittade en stackars vilsen skalbagge med en glupskt Puma efter sig på köksgolvet igår. Efter många försök med hushållspapper, platslock, bukar, en paus efter ett plötsligt försvinnande av herr skalbagge upphittande igen, (av Puma) och tillsist ett infångade av den svarta lilla rackaren. Så skulle jag äntligen släppa ut den i frihet. Larmade av huset, var liksom på väg i säng, gick ut på verandan utan att nån katt smet ut (de har husarrest igen mer om det senare) så släppte jag ut the bug.... och han flög/ramlade rakt ner i en... tadaaa; VATTENKANNA full med vatten. Försökte rädda den lille gynnaren igen genom att hälla ut allt vatten dock vet jag inte om jag lyckades, han var svart och klockan var två på natten... *suck* Där fick man för att man försökte vara snäll. Nåväl, det är väl tanken som räknas?

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5
6 7 8
9
10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Länkar

Kategorier

Gästbok

Arkiv

Sök i bloggen

Beökare


Ovido - Quiz & Flashcards