Bliip med känslorna utanpå och tankarna inuti

Alla inlägg den 30 mars 2012

Av Annica - 30 mars 2012 22:00

Skriver som miljoner tonårsbloggare då... FREDAG TAGGA!!!!!!!!!!!!!!


Fast jag är ju gamla och trötta trettioåriga tanten, så istället för tagga fest så taggar jag i soffan med sushi, B & J och så Let´s Dance! Den där Anton Hysén alltså! MUMS! 


Var fantastisk Otaggad (apropå tagga) att bege med mig ut i ruskvädret med Lucas när jag kom hem. Men så när vi väl gick ut så slutade det att snöa, blåsa, regna och hagla, solen tittade till och med fram mellan molnen... och så när jag stängde dörren om oss efter promenaden så var det någon som tryckte på on-knappen igen och ovädret var igång. Tycker lite synd om min Puma som numera är nästan naken-katt och promt ska vara ute ändå, kallt ju.


Så är det. Nu får ni som vanligt lite bilder, Lucas tycker att det är sååå trååååkigt när jag stannar och fotar hela tiden. Stackars hund!


 

Man kan inte vara nere och deppig när man ser mig knalla runt i skogen i alla fall. Grön mössa, rött hår och lila regnjacka...



 

Mitt i det vackra järngråa så dök det upp en vit rökpelare.


 

"Kom igen nu matte! Kasta pinnen till mig nu då!"

Om ni undrar så är det pinnen till höger om honom han menar...


 

Önskar att jag orkade släpa med mig systemkameran i skogen det är så otroligt vackert. 

Av Annica - 30 mars 2012 12:37

Det står ett påskägg på bordet i personalrummet... Farligt gott men det är ju ändå fredag!!! Här skulle jag lagt upp en bild om nu bloggplatsens app var klar... Men det är den inte så ni får föreställa er en bild på ett påskägg fullt med godis istället. Klarar ni det?! Nu ska jag sova en stund.

Av Annica - 30 mars 2012 06:07

Blev väckt av superduper kissnödig hund! Måste ha sett rolig ut, morgonrock, gummistövlar och pälsmössa (fejk givetvis), minus ute! Mötte inga av grannarna som tur var. Nu ligger jag här, ingen idé att somna om. Borde nog gå upp men det känns ju så där... Skulle helst dra täcket över huvudet och låtsas att det är lördag men se det går inte. Tur att det är nästbästa...FREDAAAAAG!!!!Tjingeling!

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Länkar

Kategorier

Gästbok

Arkiv

Sök i bloggen

Beökare


Ovido - Quiz & Flashcards