Bliip med känslorna utanpå och tankarna inuti

Alla inlägg den 31 mars 2012

Av Annica - 31 mars 2012 23:30

Så fyllde hon då tre, min trollunge. Det är inte klokt vad snabbt det går och ändå så kan jag inte komma ihåg hur det var innan hon kom till världen. Jag är nog världens lyckligaste faster som har två så underbara brorsbarn.


Det var som vanligt en pärs för Miss Tidsoptimist att komma i tid, eller det gjorde jag ju inte. Åh suck! Men jag kom i nästantid, bara tio minuter sent. Doris fick plocka fram sin sjätte växel, vi flög fram på motorvägen. Orsaken till att vi var sena, ja den här gången var det ett färglotto som skulle tillverkas till födelsedagsbarnet och någon har tyckt att "det har ju varit såååå gott om tid". Men till slut så tar tiden slut och där står man, med klänningen ut och in. Ja, för det var det som hände.

När jag varit på kalaset i nån timme så påpekade min mamma lite snällt att "men Annica, du har ju klänningen ut och in..." Så det går när man pysslar, sminkar sig, torkar kattspya, klär sig, borstar håret och går och kissar med hunden på samma gång. Det var ju himla tur att jag inte sminkade mig med kattspyan. Då har jag hellre klänningen ut och in faktiskt. Om jag måste välja menar jag. 


Tillverkning av färglottot, missade i stressen att ta en bild när det var klart.  


 

Oj så kul att öppna paket, innehållet var inte så viktigt.


 

Trollungen fick blåsa ut ljusen tre gånger för det var så många som ville fota.


 

Lillfjant tyckte att storasysters födelsedagstårta för supergod!



 

Snällare unge får man leta efter.



   

Min fina mamma, jag tyckte att hon skulle ha den här som profilbild på facebook, de tyckte inte hon. Jag förstår inte.

Av Annica - 31 mars 2012 11:29

Alltså väderguden måste ha missat att vi har skottår i år. 1:a april är inte förens i morgon. Vad hände liksom. Blöt om fötterna blev jag också, mina nästan nya Tretorn-stövlar har spruckit i en söm! SKIT! Ja vädret var inte kul men det var skönt att komma in efteråt. Nu är det kaffe i soffan och snart pyssel med Trollungens födelsedagspresent. Hon blir 3år idag! Herre Gud vad tiden går fort! 


 

Utanför mitt köksfönster.


 

Idag hittade Lucas en annan liten pinne i skogen. Han såg rätt rolig ut när han sprang runt med den i munnen, fick tyvärr ingen bild på det.


 

Lite senare hittade han en mer passande pinne, då blev det lite pinnbus även med matte. 

Av Annica - 31 mars 2012 08:30

Om man kan vara kär i en doft så har jag paxat den här!

 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Länkar

Kategorier

Gästbok

Arkiv

Sök i bloggen

Beökare


Ovido - Quiz & Flashcards