Bliip med känslorna utanpå och tankarna inuti

Alla inlägg den 1 februari 2012

Av Annica - 1 februari 2012 20:35

Jävla pisshumör! Varför måste det gå som en jäkla berochdalbana?! Varför ska saker motarbeta mig när jag är på sånt här humör? Varför retas allt med mig när jag är på sånt här humör? ÅH!!! 


Kände redan när jag blev irriterad på Emil när han inte skyndade sig tillräckligt då han skulle hjälpa mig med tävlingslydnaden att, det här börjar ju bra. Varför jag blev irriterad? Jo för att han skulle göra det och det och så skulle han sitta kvar i soffan, dvs. han flög inte upp i samma sekund som jag när jag sa att vi skulle träna. Han tog säkert en kvart på sig när han skulle klä sig (högst fem minuter) och var allmänt irriterande och så. Sen gick han inte tillräckligt fort och hörde inte vad jag sa. (jag mummlade och han stod typ tio meter bort) åh suck!


Sen när vi kom in efter en medioker länkning (jag var mediokter, Lucas försökte nog bara tyda mina instruktioner i mellan mina osande humörssvängningar) så hängde jag upp kopplet på kroken. Vad tror ni hände? JO krok-helvetet lossnade såklart så Lucas läderhalsband och koppel plaskade glatt rak ner i Lucas fyllda matskål. ALLT BLEV DYNGSURT OCH SLEMMIGT! Fast Lucas åt lugnt vidare fast att han blivit attackerad av diverse prylar i skallen. 


Nej nu ska jag dra mitt täcke över huvudet och bespara omvärden mig själv ett tag! 


Tack för hjälpen älskling, det är jag inte du!!!!


orkar inte en stavningskontrollera för stavningenkontrollen bråkar med mig den med!

Av Annica - 1 februari 2012 18:41

KAOS, ja eller lite i alla fall. Håller med min kollega, den här veckan känns som den längsta veckan på länge! Bara onsdag. Åh suck!


Lunchen var helt sinnessjuk, visserligen så brukar en lunch tillsammans med 12 pluttar i åldern 1-3år inte vara särskillt lugn men den brukar kunna vara harmonisk. INTE IDAG! 


Nåja, nu är jag hemma och det bjuds på Flygande Jakob till middag. Sen ska jag ut och köra ett pass med Lucas, länkdag idag. Ingång på plan, fritt följ och läggande under gång. Emil ska få den äran att kommendera oss idag (i brist på andra). Nä det ska nog gå bra, han har fått noga instruktioner och säger han fel så gör jag som jag vill, som vanligt!  


Tjing!

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14
15
16 17 18 19
20 21 22
23
24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Länkar

Kategorier

Gästbok

Arkiv

Sök i bloggen

Beökare


Ovido - Quiz & Flashcards