Bliip med känslorna utanpå och tankarna inuti

Alla inlägg den 9 februari 2012

Av Annica - 9 februari 2012 20:46




Tröttmössa.

 

Det är jobbigt att åka till veterinären och få en nål i magen.

Av Annica - 9 februari 2012 17:27

Så var vi hemma från veterinären igen då. Diganos, urinändringar utan fastställd orsak. Håhåjaja. Vi fick ta ett urinprov genom att sticka en nål in i blåsan för jag fick honom inte att kissa på popcornlådan innan vi begav oss. Man kunde inte se några kristaller i urinet men tyvärr så är det svårt att få med kristallerna när man tar urinprov så som vi fick göra. Det bra med det hela är att man får ett helt sterilt prov som är bättre när man ska göra en odling på urinet vilket ska göras nu. 


Lucifer har fått Metacam mot smärtan och eventuell inflammation så nu borde han kunna kissa om det nu inte är kristaller vilket vi hoppas på att det inte är. 


Han var så duktig hela tiden. Djurvårdaren trodde att de skulle få in ett monster med tanke på hans namn, veterinären trodde att det skulle vara tvärtom. Vet hade rätt, han är ju sådär dumsnäll. Man får göra det mesta med honom. tex lägga honom på rygg och sticka in en stor nål rakt i magen på honom som idag. Det är fantastiskt skönt med snäll katt när man ska göra såna här saker även om man allra helst skulle vilja undvika veterinären jämt, ja förutom vid vaccination då.


Nåväl, nu får snäll-katten vara inne så att vi kan hålla koll både på kisseriet och magen. Han har ju en aning känslig mage och medicinen kan göra honom dålig och då måste vi sluta. Hoppas på det bästa!


Nu middag sen ridhusträning med Lucas. TJING!


Av Annica - 9 februari 2012 13:42

Är hemma tidigt från jobbet idag, hann jobba ganska exakt tre och en halv timme. Nu sitter jag här och har fyllt kattlådan med först plast i botten och sen popcorn-kärnor. Väntar och hoppas på att Lucifer ska slå en drill snart vi ska nämligen till veterinären idag och vi ska helst ha med oss ett urinprov. Min stackars kisse springer och ska kissa hela tiden men klämmer bara ut en droppe om ens det.. Jag hoppas verkligen inte att det är urinsten utan att han bara åkt på en urinvägsinfektion.


Så är det med det! Tack till mina snälla kollegor som utan att blinka ställer upp så att jag kunde sticka tidigare. Utan er att det inte gått. 


     

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14
15
16 17 18 19
20 21 22
23
24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Länkar

Kategorier

Gästbok

Arkiv

Sök i bloggen

Beökare


Ovido - Quiz & Flashcards