Bliip med känslorna utanpå och tankarna inuti

Direktlänk till inlägg 24 februari 2012

Tack och god natt då knaspottor!

Av Annica - 24 februari 2012 23:36

Alltså, jag hade ju klappat ihop datorn, det var ju tack och god natt. Bara sista kvällskissen med Lucas och så är de ju så underbart söta mina djur så jag var tvungen att blogga lite till.


För det första så har Lucas ordnat det så bra för sig så när han tycker att han har gått sin kvällspromenad färdigt med sin husse så stannar han. Då... vänder husse och går hem igen, ja oftast i alla fall. Det här har Lucas försökt att anamma på sin matte också men se det går inte för sig... Då tar han till nästa knep. Först lägger han sig och rullar sig i skarsnön, fråga mig inte varför, det måste ju vara vasst och ischligt. Sen mitt i rullet så dog han bara. Låg helt stilla i flera sekunder, jag fick säga till honom att vi skulle gå. Man kan ju inte låta bli att skratta åt honom, sötnöten!


Inte ett steg till matte, jag ooooorkar inte!  


Och så till nästa knaspotta! Puma tycker om att hänga med på promenad med Lucas. Till Lucas förtret så ska hon även gosa med storebrorsan. Han vet liksom inte vad han ska ta sig till. "Hon är ju go och så men helt plötsligt kan hon bli vass i tassarna. Hur gör man liksom? Fattar inte va hon vill ju!" 

Ja, så han stannar och väntar ut henne och hon kan gosa länge och Lucas vågar inte röra en fena. Hans matte får komma och rädda honom.







Hej brorsan! Gosa med mig nu då!!!


Sen har vi ju den tredje knaspottan, Lucifer. Han äter kokt torsk just nu eftersom att hans mage är helt paj. Tror ni han vill äta det? Man får truga i honom för han vill ha sitt jäkla torrfoder, de andra två knaspottorna står och dregglar brevid och förstår inte alls vad Lucifer håller på med. Inte äta kokt fisk? Är han knäpp!  


Nej ni, nu ska jag sova!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annica - 3 juni 2012 14:30


HIPP HIPP HURRA FÖR VÄRLDENS BÄSTA OCH SÖTASTE KATTER IDAG!!!!   Just idag för sju år sedan föddes mina underbara katter. Jag fick ett sms mitt i natten från min kompis som äger mamman. "Den första ser ut som en skölpadda" då visste jag att vi sk...

Av Annica - 3 juni 2012 12:48


Inget regn på dagens morgonpromenad men massa underbara Lupiner och söta små Vinbärssnäckor. Håll tillgodo.   ...

Av Annica - 2 juni 2012 20:30


          Alltså... matte. *suck* Jag fattar inte varför ni kallar det hundväder, det borde ju kallas människoväder eller åtminstone matteväder. Herregud. Det var ju inte direkt skönt ute i morse på morgonpromenaden. Jag uträttade mina beho...

Av Annica - 2 juni 2012 20:13


Hittar ni Labradåren?!     

Av Annica - 2 juni 2012 20:03


...då får man göra det bästa av situationen. Hemmagjorda hamburgare. TIPS! Rostad lök på hamburgare är sjukt gott! Lucas njuter av ett märgben det låter gott när man hör honom men jag ska nog inte testa faktiskt.         ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14
15
16 17 18 19
20 21 22
23
24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Länkar

Kategorier

Gästbok

Arkiv

Sök i bloggen

Beökare


Ovido - Quiz & Flashcards