Bliip med känslorna utanpå och tankarna inuti

Alla inlägg under februari 2012

Av Annica - 17 februari 2012 21:56

När jag var liten var det hemmagjorda hamburgare eller korv med bröd som var fredagsmiddag (nu är det såna där moderniteter som tacos, pffh!!, dagens ungdom). Ikväll var vi nostalgiska, jaja inte bara just den här fredagen, det händer då och då. Har nog fastnat i barndom. 

 

Ser ganska äckligt ut faktiskt men det kan jag lova att det inte var!


Lucifer var bara för söt nyss, måste visa er! Han tyckte nog filmen var läskig, -Wolverine någonting. En kille har taggar i händerna och den andra har sjukt snabbt växande naglar. Galet! Han måste äta sånt där kosttillskott? Nåväl, jag förstår iaf Luci! Not my kind of film....

 


Av Annica - 17 februari 2012 18:22


Jag fick ett oväntat paket med posten idag och blev såklart superglad, vem älskar inte paket liksom?!

 


Men så öppnade jag paket och så var det bara en sketen sladd till tv-boxen. Åh typiskt!

 


Jaja, idag var det vår i luften och det väger upp det hela. Nu ska jag ut och träna hund innan jag placerar min rumpa i soffan och fredagsmyser!

Av Annica - 16 februari 2012 21:06

Okej, först så hade jag tänkt att byta lampa på (i) Doris men det satt ju ett jäkla batteri i vägen! OTYG är vad det är. Jag gav mig inte in i den fighten utan överlåter det till min private mekaniker Emil som nog strax kommer från sitt andra jobb som kock...

 

Jag fick vackert köra med enögd Doris till stallet för kvällens ridhusträning. Och ridhusträningen har vi som vanligt inga bilder på för vi har ingen fotograf, någon frivillig till nästa torsdag? Du kommer få en härlig timme, stå och frysa arslet av dig och titta på när ett gäng tjejer skriker med sin bästa tjejröst och hoppar och tjuter när hunden gör rätt men som springer iväg, skrattar och låtsas äta upp hundens belöning alternativt leker med hundens leksak när den gör fel??!! Vi brukar fika efteråt också... 


Lucas och jag skötte oss iaf, det var inte den bästa omgången men inte heller den sämsta. 




 

Fina Devil i sadelkammaren efteråt.


 

Fina Lucas tycker definitivt att han har gjort sig förtjänt av mattes vaniljmunk.


 

Finingar!!!

Tuff, Devil och Lucas, Scilla gjorde något annat just då.


 

Lucas hemma i soffan efteråt. 

Av Annica - 16 februari 2012 13:10

Idag är jag brandman...

 


Och vet ni, jag mår sådär men det behöver vi inte prata om nu, bara ett svart hål. Det hjälpte lite att få sova i sisådär tio timmar.

Av Annica - 14 februari 2012 21:26

Husse råkade nämna för Lucas att han ett skulle skicka SMS till matte. När Lucas hörde "matte" så sprang han fram till dörren med viftande svans, -ingen matte kom in. Då sprang han till den andra dörren, -ingen matte. DÅ hoppade han upp i soffan och spanade ut genom fönstret, -ingen matte så långt ögat nådde. När jag äntligen kom hem en timme senare och han hörde min bil på uppfarten så började han att gnälla och skälla glatt! Snacka om att känna sig älskad och uppskattad! Finaste prinsen! (...vad jag vet så vet han inte att det är alla hjärtans dag heller...)


 



Av Annica - 13 februari 2012 22:18

Bara för att det inte ska bli så amerikaniserat och påtvingat säger jag det här idag istället för imorgon! Är ni med?!


1...2...3...


Till min familj, mina vänner och hela tjocka släkten!!!



TACK FÖR ATT NI FINNS I MITT LIV.


  


Av Annica - 13 februari 2012 21:44

Ja alltså... ibland går det inte så bra. Idag skulle vi länka fyra moment, fritt följ-läggande under gång-inkallning-ställande. Gick väl så där kan vi väl sammanfatta det hela. Jag fick bryta och vilken rekation fick jag då? INGEN! Skyller på trött hund och att hans matte inte "kört fram honom" tillräckligt. Ja och så snön förstås.... Man kan skylla på mycket! Kom på en till; jag kommer aldrig att kunna konkurrera med hästbajs och det låg en skvätt på ridbanan. Har ni fler saker att skylla på så är det okej.



 

Efter den här misslyckade länkningen så beslöt jag mig för att träna delmomenten var för sig istället, gick aningen bättre men inte bra. Nya tag imorgon!


Uppdatering: Jag såg filmen för första gången i stort format nu, haha, jag ser ju för rolig ut!!! Kan knappt gå i all snö och har dessutom fickorna fulla med saker, riktigt så bred är jag inte över höfterna eller vad som sitter där!

Av Annica - 12 februari 2012 18:07

Det här med rubriker går inte så bra just nu...


Började dagen med en sovmorgon. Ja alltså, först var jag ju vaken med sjuk katt mellan fem och sex, när han somnade om så gjorde jag samma sak. Frukost framför nyhetsmorgon, samma visa, ni kan det här nu va?


Sen kom Stina med Tuffa Devil och söte Tuff.


Charmoffensiv för att få oss att säga ja till att ta honom. Tyvärr är det ju inte i viljan problemet ligger utan i den tomma penning pungen. Han är verkligen en fantastisk hund!


Vi stack ut i skogen och var ute i nästan två timmar, superhärligt! Strålande sol och bara två minus ute! Perfekt men man blev lite varm!


 


Hemma hade Emil bakat cupcakes åt mig, han vet att jag är tidsoptimist och återigen hade han ju rätt, jag hade aldrig hunnit. Men jag hann iaf svänga ihop en kladdkaka och nu väntade celebert besök från ingen mindre än min trollunge och hennes familj, min mamma och pappa och såklart familjen Liljegren. 


 


Hejdå Trollet mitt, syns snart igen!!! 


Nu är jag nyss inkommen från promenad med Lucas som är rätt trött efter dagens strapatser och besök, tror vi vilar från träningen ikväll. Nya tag imorgon.


Så... nu vankas snart pizza och film i soffan! Härliga helg, snart är du slut! välkommen tillbaka!

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14
15
16 17 18 19
20 21 22
23
24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Länkar

Kategorier

Gästbok

Arkiv

Sök i bloggen

Beökare


Ovido - Quiz & Flashcards