Bliip med känslorna utanpå och tankarna inuti

Alla inlägg under februari 2012

Av Annica - 11 februari 2012 23:45

Mellon är slut för den här veckan, japp, sant! Missade ni? Synd?! Eller nja, ni missde en bra, David Lindgren. Annars var det mest skräp. Andreas var ju förstås snygg och så där men det hjälpte liksom inte.

Nåja... hittade en "lika-som-bär"-kandidad i Ulrik Munter. Ja inte till mig då utan till Kobbe. Fast han tycker nog inte det, han är en sån där stencool rockkille (med mjukishjärta). Men att vara lik Ulrik är nog inte nått han strävar efter. Fast när jag tänker efter så borde ju Ulrik vara den som apar efter Kobbe, för Ulrik är ju sisådär 12 och Kobbe 30+. Varför heter han Ulrik förresten? Det låter ju lite som kräks. Men dutti var han, förstår att girlsen (och boysen) skriker sig hesa, tyvärr låter det samtidigt som att de kräksar.... 


Nä ni, nu ska ni slippa mitt svammel, ska hoppa (som en groda) in i duschen nu och sen placera min trötta kropp i den nybäddade sängen. Inte illa, inte illa! 


Imorgon ska det bakas för då vankas det finbesök! Min älskade Trollunge med lika älskad LillFjant kommer på besök!

          

Mina fina älskade brorsbarn! 

Av Annica - 11 februari 2012 18:00

Såå, hemma igen från diverse äventyr. Eller nja men vi är hemma igen i alla fall. Det är ju bra. Jag fick göra tvärt emot vad bloggare brukar göra, skriva massa inlägg (2st) i efterhand och sen publicera dem nu. Fick inte nätverket att fungera igår och imorse. suck


Nåja, mysig och JOBBIG promenad med gänget. Stina tyckte att vi skulle ta svängen ut i skogen och över ängarna så att Tuff kunde springa lös en stund, bra ide i teorin men i praktiken... Det var ju liksom oplogat!. Bra för benmusklerna dock!


Sen for jag vidare som ett skott, skulle förbi apoteket (som stängde mitt framför näsan på mig) och systemet. En sak blev ju i alla fall avbockad på listan. ÖL!

Fick med andra ord sätta mig i Doris igen och fara vidare som en vind (hon har bara ett läge lilla Doris, FULL FART FRAMÅT!!!) In på Cura-apoteket på MAXI, bästa öppettiderna 8-22 every fuc*ing day! Köpte mitt livselixir, laktostabletter! Hur klarar man sig utan I wonder! (Har blivit Yoda-skadad uppenbarligen) och en ny Felieway-dosa till Lucifer. Jag gör allt nu för att han ska bli bra och Feliway fungerade ju sist, tillsammans med medicin såklart! Han är ju en stressad herre och jag börjar ana att det kan vara det som spökar igen. 


Sen blev det LUNCH i bilen utan för MAXI.

 


Nåväl... 

Handlad och klar på MAXI åkte jag hemåt och insåg att jag glömt både nya popcornkärnor och muffinsformar. En gir ner från motorvägen och in på Coop. 


Så äntligen hemma igen då. Tränade en sväng med min duktiga Lucas, vad han kan den jycken!!!


Nu pustar jag ut hemma och laddar inför mellon!!! 


Och nu har jag även fått mer balans i mitt liv efter den nyttiga och vitamin-boostade lunchen. 

 

Tack Egoina för tipset!

Av Annica - 11 februari 2012 12:00

Alltså det finns en hund bakom allt hår, jag lovar!


Nu ska jag och min nya nakenhund ut till stallet för att träffa Devil, Tuff och Stina.  

Av Annica - 10 februari 2012 21:45

Ikväll har jag utfört en plikt, en sådan som man ska belönas rikligt för. Jag var och såg Star Wars Episod 1 i 3D på bio (med Emil om ni inte fattade det). Eftersom att det var premiär så var även vissa av karaktärerna där, fast jag trodde ju att den där röd-svarta snubben med horn dog? Måste ha drömt... Eller jag menar såklart missuppfattat, jag somnade INTE! 

 

Varje gång jag skulle fota dem så lyckade s de vända sig om och nej jag ville inte fråga, pinsamt!!! 

Av Annica - 9 februari 2012 20:46




Tröttmössa.

 

Det är jobbigt att åka till veterinären och få en nål i magen.

Av Annica - 9 februari 2012 17:27

Så var vi hemma från veterinären igen då. Diganos, urinändringar utan fastställd orsak. Håhåjaja. Vi fick ta ett urinprov genom att sticka en nål in i blåsan för jag fick honom inte att kissa på popcornlådan innan vi begav oss. Man kunde inte se några kristaller i urinet men tyvärr så är det svårt att få med kristallerna när man tar urinprov så som vi fick göra. Det bra med det hela är att man får ett helt sterilt prov som är bättre när man ska göra en odling på urinet vilket ska göras nu. 


Lucifer har fått Metacam mot smärtan och eventuell inflammation så nu borde han kunna kissa om det nu inte är kristaller vilket vi hoppas på att det inte är. 


Han var så duktig hela tiden. Djurvårdaren trodde att de skulle få in ett monster med tanke på hans namn, veterinären trodde att det skulle vara tvärtom. Vet hade rätt, han är ju sådär dumsnäll. Man får göra det mesta med honom. tex lägga honom på rygg och sticka in en stor nål rakt i magen på honom som idag. Det är fantastiskt skönt med snäll katt när man ska göra såna här saker även om man allra helst skulle vilja undvika veterinären jämt, ja förutom vid vaccination då.


Nåväl, nu får snäll-katten vara inne så att vi kan hålla koll både på kisseriet och magen. Han har ju en aning känslig mage och medicinen kan göra honom dålig och då måste vi sluta. Hoppas på det bästa!


Nu middag sen ridhusträning med Lucas. TJING!


Av Annica - 9 februari 2012 13:42

Är hemma tidigt från jobbet idag, hann jobba ganska exakt tre och en halv timme. Nu sitter jag här och har fyllt kattlådan med först plast i botten och sen popcorn-kärnor. Väntar och hoppas på att Lucifer ska slå en drill snart vi ska nämligen till veterinären idag och vi ska helst ha med oss ett urinprov. Min stackars kisse springer och ska kissa hela tiden men klämmer bara ut en droppe om ens det.. Jag hoppas verkligen inte att det är urinsten utan att han bara åkt på en urinvägsinfektion.


Så är det med det! Tack till mina snälla kollegor som utan att blinka ställer upp så att jag kunde sticka tidigare. Utan er att det inte gått. 


     

Av Annica - 8 februari 2012 10:00

Ni kan aldrig gissa vilka det här är!!!

Ja förutom att de är Fantomen och Stålmannen då, deras riktiga identiteter? Behind the mask!

 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14
15
16 17 18 19
20 21 22
23
24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Länkar

Kategorier

Gästbok

Arkiv

Sök i bloggen

Beökare


Ovido - Quiz & Flashcards