Bliip med känslorna utanpå och tankarna inuti

Alla inlägg under februari 2012

Av Annica - 7 februari 2012 22:22

Underbara varmvatten du är tillbaka! Det kom några killar från Hjätevadshus idag och fixade till röret med isproppen. Min hårtork gjorde jobbet!!! Sen pulade (pulade blir rödmarkerat av stavningsprogrammet, finns inte det ordet? SKANDAL!) de i isolering vid tomrören där det blåst rakt in och således har det blivit en aning kallt där inne. en sisådär 26minus när det begav sig i lördags... Vi får se om det räcker annars får de bryta upp saker och ting (vet inte vad) -gör om gör rätt...


Nåja, nu ska jag ta mig en VARM dusch och sen krypa till sängs. Träningen för Anne ikväll gick bra. Fick hjälp med hur vi ska jobba vidare med apporten. Blir en utmaning vill jag lova. Men trägen vinner eller hur är det nu? Träskallen vinner?! 


Yeye, natti! Och tänk på att vara tacksamma för ert varmvatten!

Av Annica - 6 februari 2012 22:31

Ghaa! Jag fryser, händerna är som isbitar. Så blir det nämligen när man tvingas tvätta händerna i isvatten. Det är nästan så att det skramlar ner isbitar i handfatet i stället för att strila ner vatten. Vårt varmvatten har liksom frusit, eller ledningen som går till varmvattenberedaren som ska förvandla kallt isvatten till underbart härligt varmvatten.

Åh suck! 


Dagen har varit som så här: Blev väckt av en viss svart herre med lång näsa kvart över fem -BAJSNÖDIG (hästbajs ni vet). Somnade om strax efter att klockan ringt vid sex (stängde naturligtvis av den, jag hade ju inte kunnat somna om innan). ZZZZzzzzzZZZzzzz Vaknade med ett ryck några minuter över sex, vad hände liksom?


Jobbelijobb med magkatarr som brände och molade i magen (vattenproblemen satte sig i magen direkt, känslig tsss...)


Slutade tidigt idag, åkte hem till Malin där jag fick låna duschen -HALLELUJA!!! (isvatten i kranen gör att man blir aningens glad av varmvatten). Fikade en stund för att sedan -återigen- bege mig till jobbet. Öppethus (charma föräldrar...)


Sen fick jag åka hem på riktigt vid halvåtta. Då var snälla grannen här och försökte leta om lite så att vi skulle kunna få varmvatten, det lyckades inte men han fixade så att vi kunde fylla på värmepannan med vatten iaf.


Jag stack ut och tränade Lucas en halvtimme. Blandade resultat idag men bättre än igår.


Middag (mackor varför tv:n).


Och nu bloggeliblogg och snart ZZZzzZZzzzzzzZZZzzZzzZzzzzz


PS. vad tror ni om en hund till? En eller två, hur stor skillnad kan det vara DS


Lucifer tyckte att lådan husse slängt på golvet idag var perfekt att ligga i, snacka om att ge kattlåda en ny innebörd.  



Av Annica - 5 februari 2012 19:02

Min absolut favortilåt just nu. Jag får liksom pirr i hela kroppen när jag lyssnar på den. Robert har en helt magisk röst!


Av Annica - 5 februari 2012 18:30

Idag anlände Tuff ifrån Öland. En så otroligt söt och levnadsglad hund. Tyvärr har han lyckats med att skrämma sin förra ägare och henns barn genom att resursbevaka. De förstod själva att de inte skulle klara det på egen hand och lyckades hitta ett omplaceringshem till honom, vilket han fick lämna efter två dagar för att han just, resursbevakade och lyckats då att skrämma ännu en till. 


Men nu är han alltså här och ska bo hos Stina som ska jobba ned honom med hjälp av vår tränare Anne. Det jag såg av honom idag under några timmar, är en fantastiskt glad hund som har mycket energi (och stress) i sig. Jag tror verkligen att han kommer att bli bra med rätt hjälp och det tror jag att Stina kommer att kunna ge honom.


Lucas och Tuff lekte jättefint och i sann Lucas anda så räckte det med tio minuters spring och bus, ja för hans del då. Tuff hade nog lekt JÄTTELÄNGE om Lucas gått med på det. Men se det går inte att leka med Lucas om han inte vill, han bara ignorerade bushunden och gick på bajsjakt istället. Det är min Lucas det.


   

Tuff, Devil och Lucas på promenad i den bitande kylan.


Av Annica - 4 februari 2012 11:22

Om du var på MAXI-Haninge igår vid halvsex-sex så kan du ha haft turen att se en gigantiskt röd Telitubbie, Po. Vad ni inte visste var att i den röda dräkten så fanns lilla jag!

Nej nu ska vi vara ärliga, det var bara jag och min röda overall. Men jag fick massa blickar där jag svassade omkring i min oerhört snygga overall så folk måste nog ha trott att jag var en teletubbie (eller bara en galning, vad vet jag). En sak jag vet är iaf att jag inte frös ett dugg.


   

Av Annica - 4 februari 2012 10:00

Härliga lata lördagmorgon. Promenad med Lucas, skotta lite snö och sen frukost framför Sex And The City. Lucas fick avnjuta ett delikat ben och jag fick ett hjärta i mina frukostflingor. 


 


 


 

Av Annica - 1 februari 2012 20:35

Jävla pisshumör! Varför måste det gå som en jäkla berochdalbana?! Varför ska saker motarbeta mig när jag är på sånt här humör? Varför retas allt med mig när jag är på sånt här humör? ÅH!!! 


Kände redan när jag blev irriterad på Emil när han inte skyndade sig tillräckligt då han skulle hjälpa mig med tävlingslydnaden att, det här börjar ju bra. Varför jag blev irriterad? Jo för att han skulle göra det och det och så skulle han sitta kvar i soffan, dvs. han flög inte upp i samma sekund som jag när jag sa att vi skulle träna. Han tog säkert en kvart på sig när han skulle klä sig (högst fem minuter) och var allmänt irriterande och så. Sen gick han inte tillräckligt fort och hörde inte vad jag sa. (jag mummlade och han stod typ tio meter bort) åh suck!


Sen när vi kom in efter en medioker länkning (jag var mediokter, Lucas försökte nog bara tyda mina instruktioner i mellan mina osande humörssvängningar) så hängde jag upp kopplet på kroken. Vad tror ni hände? JO krok-helvetet lossnade såklart så Lucas läderhalsband och koppel plaskade glatt rak ner i Lucas fyllda matskål. ALLT BLEV DYNGSURT OCH SLEMMIGT! Fast Lucas åt lugnt vidare fast att han blivit attackerad av diverse prylar i skallen. 


Nej nu ska jag dra mitt täcke över huvudet och bespara omvärden mig själv ett tag! 


Tack för hjälpen älskling, det är jag inte du!!!!


orkar inte en stavningskontrollera för stavningenkontrollen bråkar med mig den med!

Av Annica - 1 februari 2012 18:41

KAOS, ja eller lite i alla fall. Håller med min kollega, den här veckan känns som den längsta veckan på länge! Bara onsdag. Åh suck!


Lunchen var helt sinnessjuk, visserligen så brukar en lunch tillsammans med 12 pluttar i åldern 1-3år inte vara särskillt lugn men den brukar kunna vara harmonisk. INTE IDAG! 


Nåja, nu är jag hemma och det bjuds på Flygande Jakob till middag. Sen ska jag ut och köra ett pass med Lucas, länkdag idag. Ingång på plan, fritt följ och läggande under gång. Emil ska få den äran att kommendera oss idag (i brist på andra). Nä det ska nog gå bra, han har fått noga instruktioner och säger han fel så gör jag som jag vill, som vanligt!  


Tjing!

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14
15
16 17 18 19
20 21 22
23
24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Länkar

Kategorier

Gästbok

Arkiv

Sök i bloggen

Beökare


Ovido - Quiz & Flashcards