Bliip med känslorna utanpå och tankarna inuti

Alla inlägg under mars 2012

Av Annica - 8 mars 2012 21:06

Jag har ont i min hand, tyck synd om mig!!! 


Nåväl, har jobbat idag, något handikappad. Mina snälla kollegor har fått göra en massa extra grejjer. Och barnen har fått hjäpa mig -ta av mig vanten, dra upp dragkedjan i min jacka och hjälpa varandra när inte jag har kunnat hjälpa dem. Fast jag har blivit en jävel på att dra på vantar med bara en hand. 


Nya apporten blev invigd idag på ridhusträningen! Om det är att apportbocken är bättre eller att nya träningmetoden är bättre eller vi är bättre eller om det är en kombination av allt vet jag inte men hej vad det gick!!! Full fart ut, hämta in apporten och full fart, nästan raka vägen tillbaka till mig. Resten av momenten gick också bra, det är den där höger halt vi kämpar på med. Men det ska gå! Har han gått från att inte vilja jobba alls till att ta egna initiativ i träningen så...


Nu sussar Lucas sött i soffan och jag kollar på sista avsnittet av gårdagens Grey´s Anatomy som jag inte orkade se igår. Snart säng och sova. Imorgon blir en fantastisk dag på jobbet med tre personal borta och en skadad jag... Jippie! MEN DET ÄR FREDAG!!!!!!

Av Annica - 7 mars 2012 19:44

Jahopp, blir ett kort inlägg då. Hade tänkt att lägga upp ett humoristiskt inlägg om att ha tummen mitt i handen. Tog nämligen den här bilden på jobbet tidigare idag.




Men nu när jag har handen i ett fryst-hallonpaket istället så känns det sådär att skämta om min förut friska hand. Japp ni läste rätt, Isen har segrat. det gör bajsont och det är på ren jävla anamma jag skriver det här! Är så jävla förbannad på ISEN och mig själv. Mitt sjättesinne sa gå inte milrundan, nöj dig med halvmilen men nej då.... Jag skulle tydligen gå hela rundan och nu då??? SKIT OCKSÅ!!!! 


    

Av Annica - 6 mars 2012 20:58


 

 Åh suck! Någon som är villig att bidra med en ny apport till mig och Lucas?

Av Annica - 6 mars 2012 15:00

ÄNTLIGEN har huvudvärken släppt. Det känns som att, nej jag kan inte beskriva det! Ojojojoj!!! Det känns himmelskt! En näve värktabletter av blandad sort, några koppar kaffe och en avslappnade promenad i skogen har gjort underverk. Mitt huvud känns numera som en del av min kropp igen och inte som en böld innehållande in utomjording som gör allt hon kan för att ta sönder mitt huvud inifrån med en slägga och en ishacka. Varför jag tror att det var en hon?! Jo för det krävs en kvinna för att skapa den sortens smärta, ingen manlig utomjording är starkt nog att göra det! Hur jag vet... Jag bara vet....


 

Diva i skogen får puss av svart hårig gentleman. 

Av Annica - 6 mars 2012 14:00

I förrgår så lämnade Lucifer en liten present i Emils knä. En mask. Åh vad jag älskar djur ibland. Igår hittade jag en på handfatet. BLÖ!!!Så nu ser jag såklart maskar överallt. Imorse trodde jag att jag såg flera stycken men insåg tillslut att det bara var vädigt skitit på diskbänken... *hrm* dags att städa kanske?!


 

En ris"mask"... och annat skräp


 

En Oidentifierad"mask"... och... ja ni ser, fram med trasan!


Av Annica - 6 mars 2012 12:32

Blä vilken uschlig dag! Den värsta migränen har lagt sig men när det var som värst mao när jag vaknade av den i natt, så ville jag bara dunka skallen i väggen för att eventuellt få lite lindring. Jag kunde inte somna om för att det gjorde så ont. Hatar när det blir så. Vakna av att det gör ont, inte kunna somna för att det gör ont. Migrän måste vara djävulens påfund. 


Nåväl. Nu känns det i alla fall bättre, bara lite molande huvudvärk kvar, inget som inte går att leva med. Ska ta mig ut med Lucas snart, får bli solglasögon på. Just idag hade det varit skönare med duggregn och mörka moln. 


 

Bjuder på en bild från nyss... This is me today. Morgonrocken, duntofflorna och betongkepsen på... 


 

Så här skönt skulle jag också vilja ha det.

Av Annica - 6 mars 2012 08:19

Ligger i sängen och tycker OERHÖRT synd om mig själv. Fast inte lika synd som jag tyckte om mig själv vid halvfem inatt. Vaknade av att migränanfallet Hugobert bankade i min skalle. Var inte helt klar i skallen när jag gick upp och tog Alvedon istället för migräntabletter, hur tänkte jag där? Kom dock till sans efter ett tag och tryckte i mig mina kära migräntabletter. Så nu ligger jag här, är svajig och dan. Försökte att ta mig till jobbet men bara den lilla detaljen att resa sig från sängen gjorde att det fick bli ändrade planer för min del. Så länge jag ligger ner känns det rätt okej, det är bara Hugoberts lillebror som bankar nu och illamåendet tog migräntabletterna hand om! Tack för det. Sen att jag känner mig full?! Ja det får väl gå då! Kan ju alltid låtsas att jag är värsra partydrottningen. Åh suck!

Av Annica - 5 mars 2012 20:30

Jag slog nytt besökarrekord igår! 81 (!!!)unika besökare var inne och snurrade på min blogg. Så himla kul! Är uppe och nosar bland storbloggarna nu va?! *hihi*


Det är inte alltid så lätt att fota egobilder...  


Idag har jag gillat måndag, jag brukar inte gilla måndag, måndag brukar vara dum.

För det första så var jag så trött igår kväll att jag tokdäckade så fort jag la huvudet på kudden.

Sen fick jag sova nästan hela natten, ett avbrott vid ett-tiden av katt som skulle in annars var det lugnt.

Vaknade fem minuter innan klockan skulle väcka mig, znoozade lagom länge och slapp stressa.

Kom i perfekt tid till jobbet.

Jobbade....

Insåg att jag fått pengarna som köparen till ett av schabraken och lindorna lovade. (skickade sakerna).

Slutade så där härligt tidigt, kvart i tre.

Åkte till MAXI och kunde handla lite mat tack vare att jag sålt lite saker.

Det var knappt några människor på MAXI.

Hann ta en lång härlig promenad i skogen med Lucas och jag halkade inte så att jag ramlade en enda gång!!!! Vi var ute i 1,5timme och jag hann gå nästan hela milen utan att det blev mörkt fast att vi inte gick förrens halvfem. Det var alltså ljust nästan fram till sex!! Tjohooo!!!

När jag kom hem igen så hade Emil dammsugit hela huset och fortsatte sen med att skura för att sen laga middag. Under tiden tog jag en dusch.

När jag duschat klart var middagen framdukad.

Efter maten tränade jag med Lucas och det gick superbra! Höger om halt fungerar nästan varje gång numera och ligg och stå är lättare att skilja på nu när jag har kommit på att jag måste betona orden mer olika. Han har trott att jag sagt samma kommando innan antar jag.

Nu sitter jag med fötterna på bordet, kollar på Famijen annorlunda och bloggar. 

Tack måndag för att du var snäll mot mig!


Här mår jag bra!


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Länkar

Kategorier

Gästbok

Arkiv

Sök i bloggen

Beökare


Ovido - Quiz & Flashcards