Bliip med känslorna utanpå och tankarna inuti

Alla inlägg under mars 2012

Av Annica - 19 mars 2012 16:33

HAHA, det gäller att vara uppfinningsrik när man ska skapa rubriker! Jag säger som Ronja "Det är en blåsig vår vi har!"


     

Av Annica - 18 mars 2012 22:07

...så var helgen slut!Jag är död som en inlagd sill, ni får helt enkelt hålla er till tåls till imorgon med mer bilder från helgen. Förresten så hade vår hörnsoffa inget hörn så det blev inget soffbyggande idag. Jag visste väl att allt klaffade för bra för att det skulle vara sant. Tur att jag var in pessimistmood idag. Besvikelsen blev med andra ord hanterbar. Nu ska jag slå igen mina kloakbruna ögon. Ny vecka imorgon och förhoppningsvis ett hörn till vår nya soffa! Tjigeling!Det går av någon anledning inte att göra radbrytningar från mobilen, dagens i-landsproblem, ja förutom det försvunna hörnet då. Ujujuj! Hur skaaa det gå?!

Av Annica - 18 mars 2012 19:00

Det här skulle bli en söndag i vilans-tecken. Ni vet en lugn promenad med hunden, glo på någon film och så. Men så fick jag den briljanta idén att vi skulle kolla på soffor. Jag fick nämligen ett stort soffbidrag i 30-års-present igår. Sagt och gjort, aningen trötta i ögat så åkte vi iväg med tanken att titta på soffor och kanske beställa en, för det vet ju alla att det är typ ett års väntetid på leverans av soffa?! Men nu sitter jag här med en soffa som ska monteras ihop. Det gick liksom på en handvändning det sa klick direkt så vi struntade i att åka till några andra affärer. Lånade pappas bil (vår storbil är ju trasig) och deras grannes släpp, HÄPP! Klart! 


Nåväl, jag skulle bara kika in och säga att jag lever, ja en aning iaf. Känner mig rätt död. Om jag orkar så kommer det upp ett till inlägg under kvällen med bilder från igår och översvallande tack till la familia som gjorde min kväll! Fast trollungen, lillfjant och svägerskan fick bli hemma pga den dumma influensan! 


Vi har snödroppar i rabatten (lerhålet).  

Av Annica - 17 mars 2012 14:52

Vi tog oss en skogspromenad i vanlig ordning och vet ni...? Vi hittade blåsippor! Fattar ni vad det innebär? DET-ÄR-VÅR! Fantastiskt! Jag älskar´t!

 

Av Annica - 17 mars 2012 11:15

Etapp tre var ju kidnappningen. Oftast så förknippar man kidnappning med något otrevligt men ska det vara så trevligt som vi hade det igår som blir jag gärna kidnappad oftare! Slutdestinationen var min absoluta favoritrestaurang Hosteria Tre Santi som ligger på Blekingegatan. Liten Italiensk kvarterskrog, god mat, trevlig servis och mysig och familjär atmosfär. Jag äter alltid samma sak när jag är där, tråkigt kan man tycka men varför ändra ett vinnande koncept? 


 

Carpaccio till förätt. 


 

Bigoli frutti di mare till varmrätt


 

Citronsorbet med färska jordgubbar och limoncello till dessert.


    

Mina fina tjejer. Elisabeth, Thérèse, Malin, Karin och Malin. Alla kunde tyvärr inte vara med men de här flickorna räcker gott! Älskar er, 22års underbar och ibland inte så underbar vänskap! 


 

Och sen skulle vi åka hem men det visade sig att garaget stängde klockan tio... och vi var där strax efter elva. Thérèse ringde journumret som stod på skylten, vi skulle kolla vad det skulle kosta att öppna upp garaget så vi kunde få ut bilarna. Det visade sig att  jouren hade öppet till fem, alltså sjutton inte fem på morgonen. Bra jourtider det där, ja för det som arbetar alltså. Som tur är så har jag världens snällaste sambo som dessutom var nykter så han satte sig i bilen och kom och hämtade oss. 


TACK ALLA INBLANDADE FÖR IGÅR! JAG BLEV OTROLIGT GLAD OCH RÖRD. Tänk, jag tror nästan att ni tycker om mig på riktigt faktiskt! 


Jag har fortfarande inte kunnat lösa filmfrågan. Vill så gärna visa er vad mina underbara vänner har gjort till mig. Jobbar vidare på det under dagen.

Av Annica - 17 mars 2012 10:29


Vi kör på mysmorgon idag.

     

Av Annica - 16 mars 2012 16:05

Nyss inkommen från två timmar i skogen med min hund och min fina Emil. Nu sitter vi och äter rester från gårdagens tårta. Innan dess lyxade vi till det med sen lunch. Äggmackor. Har hittills haft den den bästa födelsedagen på trettio år tror jag. Snart är det duschen och partyface på. Taxin avgår enligt säkra källor 18:45 vad som händer sen vet jag inte men ni får antagligen veta det imorgon då etapp tre offentliggörs. Jag ska få filmen på ett USB-minne så att jag kan lägga upp den på bloggen. Lucas och Emil snarkar ikapp i den andra soffan. Kanske ska göra dem sällskap?


 

Är på väg att få en bajspuss, därav minen.


     

Promenad a la Lucas. Man måste stanna och bita på pinnar då och då...


 

Och busa med husse också... Pinnar (stockar) är bäst!


 

Jag fick laga lunch. Typiskt dåligt på min egna födelsedag. Emil yrade nått om att han skulle hänga tvätt och dammsuga. Typiskt killar alltså...


Man blir tydligen trött av att matte/sambon fyller år.  

Av Annica - 16 mars 2012 11:45

Så var den här då, dagen D. Nu är jag tant jag med. Herre Gud, hur gick det till liksom? Jag har beslutat mig för att 30 bara är en siffra. Jag kommer nog aldrig att bli mer än 25år i skallen. På gott och ont. 

Dagen har hittills varit underbar men mitt första luftslott sprängdes 08.00 i morse. Jag blev väckt av ett enträget pipande från larmdosan. Och jag som stängt av både ljud och vibration på mobilen för att få sova... Jaja, vaknade och var tvungen att gå upp, ibland tränger det på vet ni. Så att bli väckt på sängen av sång och ljus var ju förintat. Inte kunde jag låtsas heller för min käre sambo upptäckte mitt vakna tillstånd då han precis i samma ögonblick som jag skulle smyga tillbaka till sängen igen kom in genom ytterdörren med Lucas. Åh typiskt!


Fast födelsedagen började faktiskt värre än så, 00:12 låg jag i sängen med "oroliga ben." Ni som har haft det vet jag jag pratar om, ni andra var tacksamma. Jag får så ibland. Kan-inte-ligga-stilla-med-benen. Sprattlar som en fisk, vrider och vänder mig. Hjärnan vill sova men benen kör sitt egna race. Det är fruktansvärt. Jag fick lägga mig och pilla med min iphone för att tänka på annat. Fick då mina första grattishälsningar på facebook. Sen somnade jag med min mobil i handen. Där lurade jag allt min dumma hjärna. 


Nu bjuder jag er istället på lite bilder. Snart ska jag ta min man och min hund och knata ut i skogen. Vi skippar picknicken för vi kommer att frysa ihjäl om vi ska sitta och äta där ute i blåsten. 


Förresten, jag fick ju en present från mina fina vänner också. Den blev levererad till Emils jobb igår och sen insmugglad hit, Väntade på mig på matbordet i morse. En cd-skiva med en hemmagjord film, nej inga snuskigheter. Men bilder på mig och mina fina! Jag blev så glad. Tårarna sprutade. Ikväll 18:45 ska jag sätta mig i en väntande bil för att skjutsas ut på äventyr med mina vänner. Spännande. får se om jag lyckas att lägga upp filmen här på bloggen.


 

Frukost på sängen


   

Lucas var med in och grattade matte, men Emil fick sjunga själv. Lucas tyckte det var fjantigt!


 

Paket! Det lilla är från djuren och det stora från Emil.


 

Man kan ju tro att de inte pratat med varandra för båda innehöll koner.


 

Från mina tjejer


 



Liljor från mina fina, min absoluta favoritblomma!


 

Blommor från Malin, Kobbe, Tove och Chans!


 

Tulpaner från Emil


Nu ska jag fortsätta att fira min födelsedag men jag ställer undan champagnen ett tag. Måste ju orka med hela dagen!


   


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Länkar

Kategorier

Gästbok

Arkiv

Sök i bloggen

Beökare


Ovido - Quiz & Flashcards