Bliip med känslorna utanpå och tankarna inuti

Alla inlägg under januari 2011

Av Annica - 18 januari 2011 21:35

Min favoritfödelsedag. Alltså, jag är expert på att bygga såkallade luftslott inför mina födelsedagar. Ofta blir de spräckta, ja i princip alltid. En födelsedag pangade det rejält!!! BANG! Och jag mötte mina gäster i dörren med tårar rinnandes ner för kinderna.


Vad som hände...

På väg hem ifrån jobbet krockade jag nämligen. KROCKADE liksom. Så jävla dumt! Den andra föraren missade att hon hade väjningsplikt och körde rätt in i min bil. PÅ MIN FÖDELSEDAG! Jag vet, nu tänker ni "men herre gud" det viktigaste är väl att ni klarade er. Och ja, så är det ju men ändock! Allt blev ju liksom hundra gånger värre! Sen gick allt åt helvete när jag kom hem. Stressad som fan och hundra grejjer att göra innan folk kom. Jag brände frostningen till mina choklad cupcakes, folk ringde och var sjuka eller kunde inte komma av andra skäl. ALLT BARA BLEV FEL FEL FEL!!! Nåväl! Jag överlevde, de i andra bilen överlevde och min Doris blev lagad utan att jag behövde betala ett öre. Och såklart, en tapper skara familj och vänner kom och firade mig trots min uppenbarliga dåliga karma!


Det blev ingen favoritfödelsedag det blev sämsta födelsedagen någonsin men jaja. I år kan det inte bli sämre, eller???

Av Annica - 18 januari 2011 21:15

Jag vågar vägra vara fattig i hemlighet! Det är bättre ni vet så att ni att ni inte har några förväntningar på presenter och dyligt om ni har födelsedag snart. Samma sak om ni vill hitta på något som kostar pengar. Svarar nej redan nu. Pengar o-finns i vårat hem för tillfället. Sjuklöner, utebliven lön, sjuka djur mm sätter sina spår i ekonomin så tack och god natt. Vi får leva på kärlek och middagar hos någon annan...


 

Av Annica - 17 januari 2011 21:07

...som har en skräplåda. Men Sofia Wistam på Rix Morgon Zoo hade något fyndigare namn för den. Tyvärr är mitt minne som ett såll. Försökte hitta det på deras hemsida men tji fick jag! Någon som kommer ihåg? Och ännu viktigare, har ni "skräplåda" hemma?


 

Av Annica - 17 januari 2011 20:32

Det känns som att rubrikerna blir svårare och svårare. Mitt favoritminne alltså... Hmm... Jag tror att jag bollar över det hela till er. Ja, ni läste rätt. Vad är ert favoritminne med mig. Alltså en situation när jag var med.


Ett minne som jag alltid skrattar åt är en halk-episod för en sisådär 7år sedan.


Jag, Karin P och Alex skulle på 30års fest på Årsta Slott. Vi slöt upp hemma hos mig i Årsta och skulle därifrån ta bussen ut till slottet. Sena som vanligt stressade vi iväg. Vägarna såg ut som nu, ren isgata. Jag var några meter före de andra och var nog lite irriterad på att de inte skyndade sig. PLÖTSLIGT gick jag ner i ofrivillig friarposé men säger inget utan ställer mig bara upp och forstätter gå som att de aldrig har hänt. Såklart så bryter Alex och Karin TOTALT ihop av skratt bakom mig och så kan inte ens jag hålla mig utan vi gapskrattar resten av vägen till bussen. Vi hann men det var på håret.


Nu är det er tur! Gör mig inte besviken...

Av Annica - 17 januari 2011 16:20

Jag har köpt isbroddar till skorna, pensionersvarning eller vad? 

Av Annica - 16 januari 2011 22:31

"För en minut sen så trodde jag att du var en


sån där skinkryttare."


-bästa repliken ur solsidan ikväll! ÄLSKAR´T!

Av Annica - 16 januari 2011 19:10

Jag fick precis en akut kelnödig Puma i knäet! Mitt i pappersrensningen. Så det kan bli! Ofrivillig men mysig paus! 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Länkar

Kategorier

Gästbok

Arkiv

Sök i bloggen

Beökare


Ovido - Quiz & Flashcards