Bliip med känslorna utanpå och tankarna inuti

Alla inlägg under januari 2011

Av Annica - 3 januari 2011 17:13

Jahopp, så har Lucas varit hos veterinären igen då. Jag tyckte att pungen såg konstig ut och att stygnen inte såg ut som de skulle. Jag gillar inte att ha rätt längre, fan! Tack till Haninge Djurklinik för att vi bara behövde betala för odlingen och inte besöket. Det blev väl "bara" en tusenlapp idag med medicin och allt. Nåväl... efter regn kommer solsken och jag önskar så innerligt att det här var det sista besöket hos veterinären för i år!!! Med alla djur!!!


 

Julkort från Lucas till J.


Av Annica - 3 januari 2011 10:00

Dags att avhandla mina föräldrar. Är du nervös mamma?


Min mamma heter Eva hon fyller å i Januari och har namnsdag på Jesus födelsedag, dvs. julafton. Hon är född på Gotland, Burgsvik för att vara exakt! Jag är som de flesta vet, OTROLIGT stolt över mitt gotländska ursprung.

Min mamma är den bästa mamman man kan ha men hon tar ofta på sig för mycket och då menar jag inte kläder. Hon har svårt att säga nej, det är därför vi är så bortskämda min bror och jag. Min mamma är supersmart och är nog lite frustrerad över hur osmart jag är. Hon är forskare... De ni! Jag ringer till min mamma när jag behöver hjälp för hon kan det mesta nästan allt faktiskt! Jag älskar henne högt och hon är som sagt den bästa mamma man kan ha. Min mamma är gift med...


...Min pappa! Han heter Peter och går i dagarna i pension. Han har jobbat längre än vad han behövt men jag tror faktiskt att det är det bästa för honom. Han har nästan alltid verkat gilla sitt jobb. Det var en period när han jobbade för ett företag (som vi inte behöver nämna vid namn) men då tror jag faktiskt att han gruvade sig lite för att gå till jobbet. Men pappa är mer än jobb.


Min pappa har en fantastiskt sarkastisk humor och utifrån sett så kan vi nog ha en ganska rå ton. Men det är hjärtligt! Har jag problem med min bil så ringer jag alltid pappa. När Puma kom tillbaka efter en lång tid på rymmen var det pappa jag ringde för jag vet att han förstår. Han har sin Smula där hemma, en fantastisk kattdam på 17år, som han har ett "förhållade" med. De lever i symbios och hon har tom försvarat honom mot grannens hund när hon trodde att han skulle attackera pappa. Det är rätt häftigt att se hur samspelta de är de där två. Min pappa är självklart den bästa pappan man kan ha och jag älskar även honom högt!


Om det inte fanns så skulle inte jag finnas, BOKSTAVLIGT men även bildligt! Jag är en kompott av dem och jag säger ofta att jag fick de sämsta delarna av bägge men om jag fick de sämsta delarna av bägge och jag blev helt fantastikt så fatta hur bra de är! Jag har haft sån tur som fick just Eva och Peter som mina föräldrar! JAG ÄLSKAR ER!

Av Annica - 2 januari 2011 15:43

Det här är vad vi roar oss med idag. Sista dagen på ledigheten. :( Vi började väl runt 12 och nu har vi precis tagit oss en välförtjänt paus med ett avsnitt CSI och lunch. Vi har en tredjedel kvar. Snö sen November tills nu! Det är TUNGT!!! 

Av Annica - 2 januari 2011 10:00

Hur kan man glömma?!

Kristian Moore för er som känner mig tror er veta att det var min första kärlek men ni har fel. Visserligen slog han ner som en bomb tyärr (ELLER INTE TYÄVRR) var kärleken HELT obesvarad! Han var en tuffing, VÄRSTING om ni så vill men ack, ack, ack vad jag var kär.

Nu är det ju inte honom det ska handla om utan om min FÖRSTA kärlek. Det var en pojke som var ett år äldre. Han var åtta och jag sju. Han hette Christoffer och gick i samma skola som mig. Olaus Pteriskolan på gärdet. Så kär! Hade ett vältummat foto på honom i min rosa plånbok. Tyvärr var även denna kärlek HELT obesvarad och sen... ja sen flyttade vi. Så var det med det! 22år sen är det men jag minns än...

Av Annica - 1 januari 2011 14:34

Perfekt tidsfördriv på nyårsdagen! Avatar extended, blueray, popcorn, godis, läsk och trevligt sällskap! Emils kusin med flickvän är kvar. Sen blir det nog pizza! 

 
Av Annica - 1 januari 2011 10:00

Jag heter Annica, 28år, eller jag menar 25år såklart. Jag tänkte inte på...


Bor på landet (och då menar jag på landet, mörker, skog, älgar, vildsvin, grusvägar ni vet...) med min sambo Emil, sen snart 7år tillbaka. Här bor även våra marsvin, Doris och Ärtan. Våra Katter, Puma och Lucifer och såklart senaste stjärnskottet i familjen. Lucas en svart Labrador retriver i sina bästa år.


Som ni förstått är ett av mina största intressen i livet djur. De har nått som får mig att må bra. Jag skulle nog inte få ett helt liv utan dem dock händer det att jag önskar livet ur dem. Detta inträffar oftast mellan ett och fem på natten sen går det över.


Jag jobbar som småbarnspedagog på en Montessoriförskola i Älvsjö det är superkul men inget jag kommer att vilja göra hela livet. Vad jag vill bli när jag blir stor funderar jag fortfarande på.


Nu har ni nog fått ett hum om mig men mer får ni veta under kommande 29dagar.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Länkar

Kategorier

Gästbok

Arkiv

Sök i bloggen

Beökare


Ovido - Quiz & Flashcards